Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση Γ. Σαχινίδη στις αθλιότητες του KK€: Είστε το μακρύ και χρήσιμο χέρι του συστήματος! 2 BINTEO

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την συζήτηση για το νομοσχέδιο σχετικά με την νομιμοποίηση της κάνναβης πήρε τον λόγο και απάντησε στις αθλιότητες του εκπροσώπου του ΚΚ€ κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

«Το μακρύ και χρήσιμο χέρι του συστήματος για άλλη μια φορά λειτούργησε ως βαλβίδα εκτόνωσης. Τους επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς.» ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ επίκρινε και την στάση του προεδρείου που τον άφησε να προκαλεί. «Εάν υπάρχουν εγκληματίες στην αίθουσα αυτή, κοιταχτείτε στον καθρέφτη κάποιοι»είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η αρχική τοποθέτηση του συναγωνιστή για το νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο που έφερε στην βουλή, το οποίο αποτελεί πρόσχημα για την αποποινικοποίηση της κάνναβης.

Εκτός των άλλων, ο Συναγωνιστής έθιξε την αντικοινοβουλευτική και εν πολλοίς ανήθικη συμπεριφορά των υπουργών της κυβέρνησης απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώ, στην συνέχεια, προχώρησε στην καταμέτρηση των τρομοκρατικών δράσεων των αναρχοκουμουνιστών περιθωριακών, οι οποίοι διαπράττουν βίαιες πράξεις με την ανοχή κράτους και αστυνομίας, χωρίς φυσικά να λογοδοτούν για τις δράσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-g.-sachinidh-stis-athliothtes-tou-kk-eiste-to-makru-kai-chrhsimo-c#ixzz58WmsGil9

Exit mobile version