Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χέρι – χέρι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Σταύρος Θεοδωράκης

Χέρι - χέρι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» ή «ούτε συνεννοημένοι να ήταν». Όποια έκφραση από τις δύο κι αν χρησιμοποιήσει κάποιος θα πέσει μέσα, καθώς ταιριάζουν απόλυτα με τις κοινού περιεχομένου  δηλώσεις του Γιωργάκη Παπανδρέου και του Σταύρου Θεοδωράκη, οι οποίοι δέχονται (εκ νέου) να υπάρξει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία του γειτονικού ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, ο Τζέφρυ μιλώντας με δημοσιογράφους στην Βουλή δήλωσε πως «δεν μπορεί να υπάρξει λύση στο Σκοπιανό χωρίς να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία», ενώ φρόντισε «να καρφώσει» τον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι «το 2008 είχαμε κόκκινη εθνική γραμμή. Τότε είχαμε συμφωνήσει με τον Κώστα Καραμανλή για σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία».

Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινήθηκε και ο Θεοδωράκης, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του Ποταμιού με τίτλο «Εθνικισμός εναντίον Πατριωτισμού» δήλωσε πως «τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε μια συμφωνία με τον Ζάεφ, η οποία προφανώς θα περιέχει τον όρο Μακεδονία». Τοποθέτηση «καρμπόν» από τους δύο κοσμοπολίτες εθνομηδενιστές, οι οποίοι θυμίζουμε ότι έχουν περίοπτη θέση στο εκκολαπτόμενο εκλογικό μόρφωμα του Κινήματος Αλλαγής και δείχνουν έτσι και την θέση που αυτό έχει για το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, συναινώντας δηλαδή στο ξεπούλημα της Ιστορίας και του ονόματος στους σκοπιανούς σφετεριστές της.

Ως… κερασάκι στην τούρτα ήρθε η τοποθέτηση (με επιστολή) στην εκδήλωση αυτή του ανεκδιήγητου Μπουτάρη, ο οποίος υποστηρίζοντας ότι «Πατριώτης δεν είναι αυτός που πουλάει σημαίες σε παρελάσεις. Πατριώτης είναι αυτός που νοιάζεται για τον τόπο του και εκείνος που σκέφτεται την επόμενη γενιά. Μια γενιά που υποφέρει, που υποαπασχολείται, που δεν έχει προοπτικές. […] Δηλώνω πατριώτης. Δηλώνω εχθρός των εθνικιστών και πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουμε τα όρια», μας θύμισε την διαχρονική εκείνη ρήση που λέει ότι «το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός»…

Ό,τι κι αν δηλώσουν, όσες φορές κι αν το επιχειρήσουν, αυτές οι αποτυχημένες μορφές του εγχώριου πολιτικαντισμού, η Ιστορία της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι πολύ ισχυρή σαν γρανίτης για να πάθει ζημιά από τους… νυχοκόπτες τέτοιων θλιβερών τύπων.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα φροντίσει, τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου, να σηκώσει ψηλά την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε κάθε είδους ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ από κάθε πλευρά του ανθελληνικού «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwseis-me-koino-periechomeno-jepoulhmatos-ths-makedonias-mas-ekanan-oi-gi#ixzz58XHouPqD

Exit mobile version