Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί «με τη βούλα» – Εκπρόσωπος Αστυνομικών: Προσαγάγουμε τους «Ρουβίκωνες» και μας επιπλήττουν!

Παρακρατικοί «με τη βούλα» - Εκπρόσωπος Αστυνομικών: Προσαγάγουμε τους «Ρουβίκωνες» και μας επιπλήττουν!

Επίθεση στους αστυνομικούς πραγματοποίησε ο Τόσκας με αφορμή το μπαράζ των επιθέσεων που πραγματοποιούν οι αναρχικοί – παρακρατικοί αυτόν τον καιρό εναντίον της Ελληνικής Κοινωνίας, κάνοντας λόγο για «επιπολαιότητες».

Η επίθεση αυτή, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη και έτσι οι αστυνομικοί την δώσανε διά εκπροσώπου τους μιλώντας για τις επιλογές Τόσκα να καταργήσει την Ομάδα Δέλτα και να ακινητοποιήσει την Ομάδα ΔΙΑΣ, καθιστώντας τις αστυνομικές αρχές μοιραία αργοκίνητες.

Ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών σημείωσε επιπλέον ότι η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και ότι οι παρακρατικοί θέλουν νεκρό. Συγκεκριμένα είπε ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί».

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών είπε όμως και μια άλλη μεγάλη αλήθεια, την οποία δεν προέβαλλαν όπως έπρεπε τα κανάλια. Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

«Πως να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα και όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή. Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους».

Αυτό που λέμε παρακράτος με πιστοποίηση, δηλαδή!

Υ.Γ.: Απλώς εμείς να συμπληρώσουμε πως αυτό που συμβαίνει με τους αναρχικούς δεν είναι καινούργιο φαινόμενο των τελευταίων συριζαίικων ετών, αλλά πρακτική δεκαετιών, που εγκαινίασε η ΝΔ με το ΠαΣοΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-me-th-boula-ekproswpos-astunomikwn-prosagagoume-tous-roubikwne#ixzz58aF5bfIz

Exit mobile version