Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Τζέφρυ: Τα μνημόνια οδήγησαν στην αύξηση των ναρκωτικών ουσιών, γι’ αυτό νομιμοποιήστε τα!

Παραλήρημα Τζέφρυ: Τα μνημόνια οδήγησαν στην αύξηση των ναρκωτικών ουσιών, γι’ αυτό νομιμοποιήστε τα!

Ένας σύγχρονος Εφιάλτης του πολύ πρόσφατου παρελθόντος επέστρεψε από την λήθη στην οποία τον οδήγησαν οι αντεθνικές και αντιλαϊκές του αποφάσεις και πράξεις. Ο λόγος για τον εθνικό ολετήρα πρώην πρωθυπουργό Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της πλήρους αποποινικοποίησης της κάνναβης τόσο για φαρμακευτική όσο και για προσωπική χρήση, μιλώντας στην Βουλή στο πλαίσιο ενημέρωσης ενόψει του νομοσχεδίου.

Ο ανεκδιήγητος Τζέφρυ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η πολύχρονη κρίση με τα μνημόνια και τις μειώσεις μισθών οδήγησε (!!!) πολλούς πολίτες να κάνουν χρήση ουσιών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο Έλληνας πολίτης περνά μια παρατεταμένη περίοδο οικονομικής επιβάρυνσης και λόγω αυτών των συνθηκών αυξήθηκε η χρήση ουσιών». Ο έχων μηδενική εθνική συνείδηση αυτός τύπος τάχθηκε ευθέως υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης, όχι μόνο για ιατρική, αλλά και για προσωπική χρήση, λέγοντας ότι η κάνναβη είναι λιγότερο επικίνδυνη ακόμη και από το αλκοόλ και το τσιγάρο!

«Η κάνναβις είναι από τις λιγότερο επικίνδυνες ουσίες, πολύ μικρότερη είναι η επικινδυνότητά της ακόμα και σε σχέση με το αλκοόλ και το τσιγάρο. Πιστεύω πως θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί η προσωπική χρήση και η καλλιέργεια μικρής ποσότητας για ίδια χρήση» είπε, χαρακτηριστικά.

Και όμως, αυτός ο θλιβερός εθνομηδενιστής κυβέρνησε την Χώρα, με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα για την Πατρίδα και τον Λαό. Η δε «σύγκριση» με το αλκοόλ και το τσιγάρο (με την φτηνή-φαιδρή λογική του λιγότερο κακού) δείχνει ότι πραγματικά αυτός ο καταστροφέας της Ελλάδας βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προσωπικής χρήσης εκ μέρους του της ουσίας που επιθυμεί να νομιμοποιήσει.

Αφού κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, ο γραφικός Τζέφρυ θα μπει και πάλι στο βαρέλι της λήθης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-tzefru-ta-mnhmonia-odhghsan-sthn-aujhsh-ths-chrhshs-narkwtikwn-o#ixzz58aGJsRgp

Exit mobile version