Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταδρομική επίθεση αναρχικών σε καταστήματα στην Πατησίων στις 10 η ώρα το ΠΡΩΙ! Απούσες οι αρχές για ακόμα μία φορά

Καταδρομική επίθεση αναρχικών σε καταστήματα στην Πατησίων στις 10 η ώρα το ΠΡΩΙ! Απούσες οι αρχές για ακόμα μία φορά

Πριν από λίγη ώρα, ομάδα κουκουλοφόρων παρακρατικών εξήλθε από το άβατο της ΑΣΟΕΕ και άρχισαν να σπάνε καταστήματα επί της οδού Πατησίων στο κέντρο των Αθηνών.

Παρά το γεγονός ότι πάντα βρίσκονται περίπολα της αστυνομίας στην περιοχή, οι παρακρατικοί έδρασαν ανενόχλητοι για αρκετή ώρα, καταφέρνοντας να σπάσουνε 10 καταστήματα, πριν ταμπουρωθούν και πάλι μέσα στο «κατηργημένο» πανεπιστημιακό άσυλο.

Είναι προφανές ότι το παρακράτος έχει λυσσάξει και εκμεταλλεύεται την επιτηδευμένη ανοχή του μνημονιακού κράτους για να κατατρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες, κάνοντας επίδειξη ισχύος.

Οι αρχές οφείλουν να μπουν μέσα στον χώρο της ΑΣΟΕΕ και να συλλάβουν τους ενόχους. Βέβαια είμαστε σίγουροι ότι οι επιτελείς του Τόσκα τέτοιες εντολές ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δώσουν, αλλά και να τις δώσουν μετά θα επέμβουν οι «δικαιωματάκηδες» του Σύριζα για να αφεθούν ελεύθερα τα «δικά τους παιδιά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katadromikh-epithesh-anarchikwn-se-katasthmata-sthn-pathsiwn-stis-10-h-wra#ixzz58bOUAIMP

Exit mobile version