Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρόμος στην «Καθημερινή»: “Τα οφέλη της εθνικής διεγέρσεως θα τα δρέψει η ολικώς αντισυστημική άκρα Δεξιά”

Τρόμος στην «Καθημερινή»: “Τα οφέλη της εθνικής διεγέρσεως θα τα δρέψει η ολικώς αντισυστημική άκρα Δεξιά”

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι πάσης φύσεως καθεστωτικοί και τα… αντιεξουσιαστικά τσιράκια τους έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία για το 9,4% της Χρυσής Αυγής στην δημοσκόπηση της Μέτρον Analysis, έμπειροι πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν πως αυτή είναι μόνον η αρχή, καθώς η προγραμματισμένη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί!

Έτσι, σε άρθρο του δημοσιογράφου Ιορδανίδη στην «Καθημερινή», υπό τον τίτλο «Εν ολίγοις, δεν πάμε καλά», επισημαίνονται κατ’ αρχάς οι έντονες εθνικές ευαισθησίες των Ελλήνων: «οι Έλληνες πολίτες περιήλθαν σε κατάσταση μοιρολατρίας και νοσηρής παθητικότητος. Στην εξωτερική πολιτική, ωστόσο, τα δεδομένα που ισχύουν είναι διαφορετικά».

Εν συνεχεία, αναφέρεται στα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια, τα οποία «οδήγησαν σε έξαρση εθνικού αισθήματος» και ολοκληρώνει ως εξής, εις ότι αφορά την πολιτική κατάληξη της έντονης δυσαρέσκειας των Ελλήνων από την επιχειρούμενη προδοσία:

«Αλλά το θέμα είναι ότι με δεδομένη την κατάπτωση του ηθικού των πολιτών κατά την τελευταία δεκαετία, τα οφέλη της εθνικής διεγέρσεως θα δρέψει τελικά η ολικώς αντισυστημική άκρα Δεξιά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-sthn-kathhmerinh-ta-ofelh-ths-ethnikhs-diegersews-tha-ta-drepsei-h-o#ixzz58dI9OWef

Exit mobile version