Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Αιχμαλώτισαν 2 στρατιωτικούς οι τουρκαλάδες και οι τουρκοπροσκυνημένοι δεν έβγαλαν λαλιά. Τους τραβολογούσαν σαν τσουβάλια μπροστά στις κάμερες και καμμία σοβαρή αντίδραση από το ελλαδιστάν. Τσαλαπατάνε την αξιοπρέπειά μας οι πουλημένοι πολιτικοί. Αίσχος και ντροπή! Μόνο η Χρυσή Αυγή ύψωσε την φωνή και ζήτησε να αντιδράσει ο Ελληνικός Στρατός σε αυτά τα αίσχη. Μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για αυτό το κομμάτι γης που λέγεται Ελλάδα και μόνο η Χρυσή Αυγή θα έχει την απεριόριστη στήριξή μας, ό,τι και να κάνουν. Ζήτω η Ελλάδα!

Ειρήνη Μ.

Ανύπαρκτη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου: Οι τούρκοι φυλάκισαν τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς!

Πόσο ραγιάδες πια; Εμβόλισαν σκάφος της Ελληνικής ακτοφυλακής δίπλα στα Ιμία, φυλάκισαν δυο Έλληνες στρατιώτες, παραβιάσεις του εναέριου χώρου γίνονται καθημερινά και εμείς ακόμα τους κοιτάμε τους “φίλους” τούρκους; Βέβαια, με αυτήν την προδοτική κυβέρνηση από γιουσουφάκια, αφού οι τούρκοι δεν ΄φτάσαν ακόμα στην Λαμία, πάλι καλά να λέμε… Την δυναμική απάντηση θα την δώσουν μόνο οι Χρυσαυγίτες! Όλοι την Δευτέρα στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις.

Φώτης Π. 

Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας: Απαράδεκτη η εξίσωση Βορειοηπειρωτικού ζητήματος με το ανύπαρκτο «τσάμικο»

Το πρόσφατο σκάνδαλο της επιδότησης ενοικίου στους ζάμπλουτους υπουργούς του Τσίπρα, Παπαδημητρίου και Αντωνοπούλου, έδειξε σε όλο τον Ελληνικό λαό το μέγεθος της διαφθοράς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Φυτευτοί από τις ΗΠΑ το αντρόγυνο των αμερικανοσιωνιστών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έπαιρναν επίδομα ενοικίου όταν το “Πόθεν Έσχες” τους κυριολεκτικά μας τρομάζει. Επενδύσεις σε ακίνητα σε Ελλάδα (Γλυφάδα, Σύρο) και Αμερική (Μανχάταν), ποσά σε καταθέσεις και μετοχές εκατομμυρίων δολαρίων και Αμερικανικά προγράμματα κοινωνικής ασφάλισης. Και οι δύο μέλη της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης, κολλητοί του Σόρος και υψηλόβαθμα στελέχη του Αμερικανοεβραϊκού Ινστιντούτου Λεών Λεβύ. Ό Δραγασάκης τους έφερε σε επαφή με τον Τσίπρα και αυτοί τον πήραν από το χέρι και τον πήγαν στις ΗΠΑ στα συνέδρια του Σόρος στο Ώστιν του Τέξας. Παρέα με τον επίσης υπάλληλο του Σόρος τον Γιάν(ν)η Βαρουφάκη πήραν το χρίσμα από τους Αμερικανούς, μας χρεοκόπησαν οικονομικά το μαύρο καλοκαίρι του 2015 και μας φόρτωσαν επιπλέον εξωτερικό χρεός 120 Δισ. Ευρώ. Αυτοί οι δύο πρώην Υπουργοί του Τσίπρα δήλωναν κομμουνιστές. Ό Δημήτριος Παπαδημητρίου είναι γιός εξόριστου κομμουνιστή και η Αντωνοπούλου πρώην μέλος της ΚΝΕ και του Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Οι σύγχρονοι αριστεροί είναι πρώην Κνίτες, Αμερικανοθρεμένοι, σιωνιστές και φυσικά ζάμπλουτοι. Το Πόθεν Έσχες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει ποιος είναι πραγματικός Έλληνας πατριώτης και ποιος είναι προδότης. Από τα λίγα που έχουν οι Χρυσαυγίτες διοργάνωναν συσσίτια για τους Έλληνες, τα οποία ένας άλλος επίσης Αμερικανοθρεμένος ο ανύπαρκτος Δήμαρχος Καμίνης σταματούσε με την συνδρομή των ΜΑΤ.

Με Τιμή, Γεωργία Κ.Π., Αθήνα

Παραλήρημα Τζέφρυ: Τα μνημόνια οδήγησαν στην αύξηση των ναρκωτικών ουσιών, γι’ αυτό νομιμοποιήστε τα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-martiou-2018#ixzz58gutMdTo

Exit mobile version