Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Wikileaks: Ενημέρωσε ο Ιλχάν Αχμέτ τους αμερικάνους ότι οι τούρκοι δίνουν 4-5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για “ιμάμηδες” και “πρόκριτους” στην Ελληνική Θράκη;

Wikileaks: Ενημέρωσε ο Ιλχάν Αχμέτ τους αμερικάνους ότι οι τούρκοι δίνουν 4-5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για “ιμάμηδες” και “πρόκριτους” στην Ελληνική Θράκη;

Εντελώς απαρατήρητη πέρασε η είδηση που βγαίνει από τα Wikileaks και δημοσίευσαν τα tourkika nea σχετικά με την δράση του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή και εν γένει την διείσδυση τούρκων πρακτόρων επί ελληνικού εδάφους, όπως αυτές προκύπτουν από τις πληροφορίες που παρείχε ο τέως βουλευτής της ΝΔ, μετέπειτα του “Ποταμιού” και πλέον του ΠαΣοΚ, Ιλχάν Αχμέτ, γνωστός για τις ανθελληνικές του και αποσχιστικές δηλώσεις..

Σας μεταφέρουμε αυτούσια την μετάφραση των εγγράφων:

«8. (Γ) Η Άγκυρα ασκεί μεγάλη επιρροή στη δυτική Θράκη, σύμφωνα με τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και είναι ο μόνος Μουσουλμάνος βουλευτής στην Ελλάδα. Αυτός μας λέει ότι η Τουρκία προσπαθεί να βάλει την ετικέτα του Τούρκου σε όλους τους Μουσουλμάνους της περιοχής, όσο κι αν σημαντικό μέρος αυτής της μειονότητας –οι Πομάκοι και οι Ρομά- σαφώς δεν έχουν τουρκική εθνοτική καταγωγή. Μερικοί Πομάκοι και Ρομά αισθάνονται υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν αυτό το ρεύμα για να διατηρήσουν την ενότητα των Μουσουλμάνων και για να επιδιώξουν χρηματικές αμοιβές από την Τουρκία (η παραπομπή Α [?] αναφέρει για την αντιδικία που ξέσπασε εξαιτίας της διανομής βιβλίων στην πομακική γλώσσα σε ένα πομακικό χωριό).

9. (Γ) Μάλιστα, ο Αχμέτ εκτιμά ότι ο Τούρκος γενικός πρόξενος στην Κομοτηνή, ο Ουμίτ Γιαρντίμ, ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή, ξοδεύει 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σε “μισθούς” στη Θράκη για ορισμένους ιμάμηδες και προκρίτους. Ο Γιαρντίμ, ο οποίος θεωρείται σκληροπυρηνικός, διαμαρτυρήθηκε προς το poloffs [?] το Δεκέμβριο του 2005 για “βαριές παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων” στην περιοχή, λέγοντας ότι η κατάσταση αυτή δεν θα έπρεπε να γίνεται ανεκτή σε μια χώρα που “υποτίθεται ότι” πληροί τα κριτήρια εισδοχής στην ΕΕ. Ο Αχμέτ είναι επικριτικός για το ρόλο τού ΓΠ (και της Τουρκίας) επειδή πιστεύει ότι δεν εστιάζονται στο πιο σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η μουσουλμανική μειονότητα: την έλλειψη οικονομικής ανάπτυξης.»

Τα έγγραφα είναι σαφέστατα και δεν χωρούν αμφισβήτηση, ιδιαιτέρως από την στιγμή που απλώς επιβεβαιώνουν τα όσα ήταν ήδη εμφανέστατα. Η τουρκία ξόδευε το 2005 εκατομμύρια ευρώ για μισθούς ανθρώπων που κάνανε την δουλειά της επί ελληνικού εδάφους. Αυτό πριν την οικονομική άνθιση της τουρκίας, οπότε αναμενόμενη και η αύξηση του μισθώματος.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου τα συγκεκριμένα έγγραφα θα είχαν προκαλέσει αν μη τι άλλο μία έρευνα στα οικονομικά αυτών των… πρόκριτων για να δει ο Εισαγγελέας τι εισπράττουν και – κυρίως – από πού το εισπράττουν.

Το ίδιο θα γινόταν και τους βουλευτάδες του Ερντογάν στην Ελληνική Βουλή, τους οποίους μόνο η Χρυσή Αυγή είχε κατονομάσει ως πράκτορες πριν τους αποκαλύψει ξεμούτσουνα ακόμα και ο ίδιος ο σουλτάνος. Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όμως, όλα είναι «ηθικά» κι «αγγελικά πλασμένα».

* Να σημειωθεί πως για άγνωστο λόγο η εν λόγω συγκλονιστική αποκάλυψη αφαιρέθηκε στην συνέχεια από την ιστοσελίδα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupseis-apo-wikileaks-eswterikh-plhroforhsh-ths-amerikanikhs-presbeias#ixzz58hR8t1mc

Exit mobile version