Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο σπίτι του κρεμασμένου… Οι θρασείς Νεοδημοκράτες βγάζουν γλώσσα για την ανομία στην ΑΣΟΕΕ

Στο σπίτι του κρεμασμένου... Οι θρασείς Νεοδημοκράτες βγάζουν γλώσσα για την ανομία στην ΑΣΟΕΕ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γραμματέας της νουδούλας, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά και το τελευταίο περιστατικό βίας στην οδό Πατησίων, από κόκκινους συμμορίτες που έχουν το λημέρι τους στην ΑΣΟΕΕ.

Όπως είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έσπειραν ανέμους και σήμερα θερίζουν θύελλες. Επέλεξαν συνειδητά να διατηρήσουν επιλεκτική συγγένεια με το περιθώριο. Η ανοχή στα χαϊδεμένα παιδιά τους, «τα δικά τους παιδιά», όπως είχε πει ο κ. Δραγασάκης για τους αναρχικούς, κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι. Τα στελέχη της Αστυνομίας σήμερα αισθάνονται απαξιωμένα…».

Πολύ ωραία τα είπε ο Αυγενάκης, αλλά… η νουδούλα δεν είναι πολιτικά «παρθένος»! Κυβέρνησε τη χώρα και ιδού η κατάσταση που επικρατούσε επί των πιο πρόσφατων ημερών της στην ΑΣΟΕΕ και την οδό Πατησίων:

19/10/2012: Άδοξο τέλος είχε  αστυνομική επιχείρηση ελέγχου μεταναστών, το πρωί της Παρασκευής, στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ. Μόλις οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι μετανάστες μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και μπήκαν στον ασφαλή χώρο της ΑΣΟΕΕ, όπου ως γνωστό υπάρχει «άσυλο».

Το «άσυλο» δεν προβλέπεται πλέον από το νόμο (επισήμως καταργήθηκε πέρσι), αλλά από το υπεράνω νόμων εθιμικό δίκαιο. Έτσι, λοιπόν, μέσα από την ΑΣΟΕΕ οι μετανάστες πέταγαν πέτρες, ξύλα κ.α. στους αστυνομικούς κι αυτοί τους κοιτούσαν αδύναμοι να επέμβουν.

01/04/2013: Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από την ΑΣΟΕΕ…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-spiti-tou-kremasmenou…-oi-thraseis-neodhmokrates-tolmoun-kai-miloun-g#ixzz58iYuwKkb

Exit mobile version