Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια: Οι Έλληνες 26-54 ετών στρέφονται μαζικά στον Εθνικισμό! Απόγνωση στο Φόρουμ των Δελφών…

Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια: Οι Έλληνες 26-54 ετών στρέφονται μαζικά στον Εθνικισμό! Απόγνωση στο Φόρουμ των Δελφών...

Μέσα σε κλίμα έντονης ανησυχίας η οποία αγγίζει τα όρια της απόγνωσης το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που λεηλατεί την Πατρίδα μας ενημερώθηκε στο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στους Δελφούς πως έρευνα καταγράφει ανεξέλεγκτη και εκρηκτική άνοδο των εθνικιστικών τάσεων στην ελληνική κοινωνία και δη στους Έλληνες και στις Ελληνίδες μεταξύ των ηλικιών 25-54 ετών!

Συγκεκριμένα, έρευνα της DiaNEOsis -τα πλήρη στοιχεία της οποίας θα ανακοινωθούν στα τέλη του Μαρτίου-, αποτυπώνει ραγδαία ενίσχυση του Ελληνικού Εθνικισμού σε μεγάλο ηλικιακό φάσμα των Ελλήνων και κυρίως στους νέους και στις λεγόμενες παραγωγικές ηλικίες.

Καταγράφεται μάλιστα η προσήλωσή τους στους παραδοσιακούς θεσμούς και η κοινωνική στροφή προς το τρίπτυχο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια»!

Τα δραματικά για το αντεθνικό Καθεστώς των διεφθαρμένων και των εθνομηδενιστών αποτελέσματα της έρευνας της DiaNEOsis, καταδεικνύουν την απήχηση της Εθνικιστικής Ιδέας της Χρυσής Αυγής σε ένα ολοένα και αυξανόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, γεγονός το οποίο απεδείχθη και στις δημοσκοπικές μετρήσεις για το Σκοπιανό, σύμφωνα με τις οποίες ένα ποσοστό γύρω στο 70-80% του Ελληνικού Λαού ταυτιζόταν ανεπιφύλακτα και ξεκάθαρα με τη θέση της Χρυσής Αυγής, να μην υπάρχει κατά κανέναν τρόπο ο όρος Μακεδονία στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων.

Σε κάθε περίπτωση, το Καθεστώς του ραγιαδισμού και της φαυλοκρατίας, λαμβάνει τα πρώτα μηνύματα-χαστούκια από τον Ελληνικό Λαό, τα οποία το βράδυ των εκλογών θα μετατραπούν σε ένα μεγαλειώδες νοκ άουτ.

Ψηλά τις Σημαίες Έλληνες, οι εθνομηδενιστές φεύγουν, οι Εθνικιστές έρχονται!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/patris-thrhskeia-oikogeneia-oi-ellhnes-26-54-etwn-strefontai-mazika-ston-et#ixzz58iZFNj00

Exit mobile version