Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κορόιδο είναι; Και ο Παρασκευόπουλος τσέπωνε το επίδομα ενοικίου

Κορόιδο είναι; Και ο Παρασκευόπουλος τσέπωνε το επίδομα ενοικίου

Ο γνωστός Συριζαίος υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος, το επώνυμο του οποίου έχει γίνει συνώνυμο με την απελευθέρωση βαρυποινιτών και σεσημασμένων κακοποιών λόγω του γνωστού νόμου, προστέθηκε σε αυτούς που έχουν ομολογήσει ότι λάμβαναν το επίδομα ενοικίου.

«Όπως όλοι, έτσι το έπαιρνα κι εγώ», είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος παραδέχθηκε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 ότι λάμβανε, ως εξωκοινοβουλευτικός, το επίδομα ενοικίου.

Ο  Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι έκανε χρήση του νόμου για το ζήτημα αυτό, ενώ ζήτησε να αλλάξει η νομοθεσία και να μπουν εισοδηματικά κριτήρια για όσους λαμβάνουν το επίδομα ενοικίου.

Δηλαδή αυτός το κορόιδο του Σύριζα είναι; Επόμενο ήταν να επωφελούνταν την γνωστής προκλητικής και προνομιακής κυβερνητικής διάταξης.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή την κατάργηση όλων των προκλητικών προνομίων και των παχυλών μισθών του πολιτικού συστήματος. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroido-einai-kai-o-paraskeuopoulos-tsepwne-to-epidoma-enoikiou#ixzz58iZmJdNO

Exit mobile version