Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Pulse: Τρίτη σταθερή δύναμη η Χρυσή Αυγή – Αυλαία στο παραμύθι του κλεφτοΠασόκ…

Δημοσκόπηση Pulse: Τρίτη σταθερή δύναμη η Χρυσή Αυγή - Αυλαία στο παραμύθι του κλεφτοΠασόκ...

Η γνωστή συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων Pulse, που για όσους γνωρίζουν πρόσκειται στο Πασόκ, δημοσιεύει στην Κυριακάτικη Δημοκρατία την πρώτη της δημοσκόπηση μετά την συζήτηση για το σκάνδαλο Novartis.

Παρόλο που τα ποσοστά είναι πετσοκομμένα για να προμοτάρουν το διαλυμένο κλεφτοΠασόκ, δεν μπόρεσαν να μην καταγράψουν την εδραίωση της Χρυσής Αυγής ως τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα και το παράλληλο ξεφούσκωμα της… παραμύθας της δήθεν ανόδου του Πασόκ.

Να τονίσουμε πως φυσικά η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά τα ποσοστά της αυξάνονται διαρκώς και είναι ήδη διψήφια, αλλά αυτό η Pulse προφανώς δεν θέλει να το καταγράψει.

Έτσι στα ποσοστά που δίνει στα κόμματα με αναγωγή επί των εγκύρων αυτά λαμβάνουν:

ΝΔ 31,5%
Σύριζα 22%
Χρυσή Αυγή 8,5%
Πασόκ 8,5%
ΚΚΕ 6%
Ανέλ 2%
Λεβέντης 2%

Να σημειωθεί ότι το κλεφτοΠασόκ παρά τις συνενώσεις και τις μεταγραφές χάνει 0,5% από την προηγούμενη μέτρηση, ενώ Ανέλ, Λεβέντης και Ποτάμι (που συγχωνεύτηκε με τι κλεφτοΠασόκ) εξαϋλώθηκαν!

Τέλος, να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει συνεχή άνοδο και αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν οι δημοσκόποι, θα το δουν μια και καλή στην κάλπη!

ΥΓ. Στην ίδια δημοσκόπηση η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών (81%) αντιλαμβάνεται ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα βρώμικο πολιτικό σκάνδαλο και ζητά αυτό που είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, την κατάργηση του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-pulse-trith-statherh-dunamh-h-chrush-augh-aulaia-sto-paramuthi#ixzz58iaHsNcc

Exit mobile version