Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοκρατία για τις τηλεοπτικές κάμερες

Δημοκρατία για τις τηλεοπτικές κάμερες

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, για να ομιλήσει για το σκάνδαλο Novartis. Η ομιλία του σαφώς και ήταν καταγγελτική και εξουθενωτική για το Σύστημα.

Όμως εδώ, δεν θα ασχοληθώ με το αντικείμενο της ομιλίας αλλά με τις συνθήκες που διεξήχθη. Και αναφέρομαι φυσικά στην τραγική εικόνα, να αδειάζει η αίθουσα όταν μιλάει ο Γενικός Γραμματέας του τρίτου κόμματος, σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία εν έτη 2018, σε μιαν «Ευρωπαϊκή χώρα» την Ελλάδα. Το κανάλι της Βουλής που καλύπτει τις συνεδριάσεις, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να κρύψει τα πλάνα της ντροπής, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν κρύβονται όλα.

Έτσι, την ώρα που ανέβαινε στο βήμα ο Αρχηγός των Εθνικιστών, βλέπαμε να συνωστίζονται στους διαδρόμους ανάμεσα στα έδρανα, δημιουργώντας μεγάλες ουρές για να βγουν από την αίθουσα οι βουλευτές όλων των κομμάτων και να παραμένουν μέσα στην αίθουσα ελάχιστοι. Οι άνθρωποι αυτοί, αποχωρώντας από την αίθουσα, πρoσβάλλουν και μειώνουν τους πολίτες που τους ψήφισαν. Νομίζουν ότι έτσι, δημιουργούν πρόβλημα στην Χρυσή Αυγή και δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο τους εαυτούς τους εκθέτουν και ντροπιάζουν. Όλος ο κόσμος βλέπει ότι κάνουν ένα θέατρο για χάρη της τηλεθέασης.

Όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται την υποκρισία που τους χαρακτηρίζει και βλέπει την πολιτική γύμνια τους. Όλος ο κόσμος βλέπει πόσο φοβούνται τον λόγο του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Πόσο άβολα τους κάνει να αισθάνονται. Βλέπετε η αίθουσα αδειάζει κυρίως, όταν μιλάει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αφού οι ομιλίες αρχηγών συγκεντρώνουν πάντα την περισσότερη τηλεθέαση. Όταν μιλάνε βουλευτές του κινήματος, τις περισσότερες φορές, παραμένουν αρκετοί μέσα στην αίθουσα. Φεύγουν λιγότεροι. Και φυσικά, στις επιτροπές όταν μιλούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν φεύγει κανείς!!!

Δεν σας ενοχλεί η παρουσία και ο λόγος των «ακραίων» στις επιτροπές; Ή δεν υπάρχει θέμα, διότι η τηλεθέαση εκεί είναι ελάχιστη και συνεπώς δεν χρειάζεται να κάνετε shοw;

Μηδέν. Αυτός είναι ο βαθμός που παίρνετε για τον σεβασμό που οφείλετε να δείχνετε στην θέληση του Λαού και στις διαδικασίες. Είστε κατ’ επίφαση δημοκράτες και τελικά είστε κατ’ επίφαση πολιτικοί!!! Διότι υπάρχετε πολιτικά, μόνο στις τηλεοπτικές κάμερες. Εκεί είναι η δική σας Βουλή. Εκεί είναι τα υπουργεία σας. Εκεί είναι η πολιτική αρένα σας.

Ζείτε όσο λειτουργεί η κάμερα. Και πεθαίνετε από τον διακόπτη του οff». Γι’ αυτό τόσα χρόνια, ό,τι εξαγγέλλετε από την τηλεόραση, δεν υλοποιείται. Εξαντλείστε πολιτικά στα τηλεοπτικά πάνελ. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας, μία βασική αδυναμία που θα σας στοιχίσει πολύ.

Βλέπετε, η Χρυσή Αυγή δεν ζει στα κανάλια. Η Χρυσή Αυγή ζει στις γειτονιές, στα πεζοδρόμια, στους χώρους εργασίας, στους χώρους περίθαλψης στις στάσεις λεωφορείων, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στα καφενεία, στα χωράφια, στα στρατόπεδα, στις ουρές του ΙΚΑ, στις ουρές των τραπεζών. Η Χρυσή Αυγή ζει με τον Λαό. Τον ίδιο Λαό που εσείς εξαπατάτε οn camera και εξευτελίζετε οff camera.

Η Χρυσή Αυγή έχει ανοσία στην ίωση της πολιτικής σας αρρώστιας και δεν την πτοούν οι διώξεις και οι μεθοδεύσεις σας. Από αυτό το υγιές αίμα κάνει συνεχώς μεταγγίσεις στην πολιτική υγεία του Λαού και αυξάνει σταθερά τον πληθυσμό που γιατρεύεται. Σε λίγο δεν θα τρέπεστε σε φυγή μόνο στην Βουλή αλλά σε κάθε πτυχή της πολιτικής ζωής. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-gia-tis-thleoptikes-kameres#ixzz58no2STCm

Exit mobile version