Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στην “εφημερίδα των Συντακτών” από την καθολική αποδοχή της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πανικός στην “εφημερίδα των Συντακτών” από την καθολική αποδοχή της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σε ένα τρισέλιδο θέμα για τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις η γνωστή συκοφαντική φυλλάδα “εφημερίδα των Συντακτών” καταγράφει την ανησυχία της για την αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στους άντρες του Ελληνικού Στρατού.

Με μεσότιτλο “η σκιά της Χρυσής Αυγής” ο συντάκτης διαβλέπει τις καλές σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τους Έλληνες Στρατιωτικούς, σημειώνοντας την συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, καθώς και τις πάμπολλες ερωτήσεις, επίκαιρες ερωτήσεις και ομιλίες στην Βουλή για θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο συντάκτης καταλήγει: “Κανείς δεν περιμένει τα δημοσιεύματα για να μάθει πως η Χρυσή Αυγή έχει έρεισμα στο στράτευμα, ιδιαίτερα δε ανάμεσα σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς“.

Μία μόνο διόρθωση στον προβοκάτορα συντάκτη: Η Χρυσή Αυγή έχει καθολική αποδοχή στο στράτευμα, γιατί ο Ελληνικός Στρατός είναι μία από τις Αξίες που πρεσβεύει.

Και δεν έχει έρεισμα μόνο σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς, αλλά κυρίως σε χαμηλόβαθμους, εκεί που χτυπά η καρδιά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-efhmerida-suntaktwn-chrush-augh-enoples-dunameis#ixzz58nopyvfj

Exit mobile version