Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραληρηματικά fake news από τους εμπαθείς συκοφάντες με σκοπό να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Παραληρηματικά fake news από τους εμπαθείς συκοφάντες με σκοπό να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και το σύστημα της κλεπτοκρατίας ψάχνει απεγνωσμένα υλικό για Χρυσαυγιάδες, προκειμένου να ανακόψει αυτό το ρεύμα. Εμπρός στην απελπισία τους γράφουν ό,τι να ναι και πάλι καλά να λέμε που δεν μας έχουν κατηγορήσει ΑΚΟΜΑ για… το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», που το υπογράφει ο παρτενέρ της… αντικειμενικής Ακριβοπούλου στην κομματική τηλεόραση της ΕΡΤ, Σωτήρης Καψώχας, ο οποίος πίσω από τις συνεχείς επιθέσεις ασύντακτων παρακρατικών εναντίον της Ελληνικής Κοινωνίας με τις πλάτες της ηγεσίας του Υπουργείου Προ.Πο ανακάλυψε… χρυσαυγίτικο δάκτυλο.

Συγκεκριμένα σε ένα ολοσέλιδο παραλήρημά του καταφέρνει να παραβιάσει όλους τους κανόνες της λογικής, αρχίζοντας από «υπόγειες διαδρομές της Χρυσής Αυγής και των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών» και καταλήγοντας σε ένα «πραξικόπημα» της ΕΛ.ΑΣ εναντίον των πραιτοριανών του Τόσκα, το οποίο «πραξικόπημα» τροφοδοτείται από κάποια «εκλεκτά μέλη της ελληνικής ελίτ, επιχειρηματικά, εφοπλιστικά και πολιτικά», τα οποία κρύβονται πίσω από την δράση της Χρυσής Αυγής» και όλα αυτά, βεβαίως, για να πληγεί η “Αγία Αριστερά” κυβέρνηση.

Εμείς με την σειρά μας να προτρέψουμε τον Καψώχα να γράψει μυθιστόρημα. Μπορεί το λεξιλόγιο του να είναι φτωχό και η σύνταξή του ελαφρώς αγράμματη, όμως από φαντασία και σενάριο ομολογουμένως… σκίζει!

Και επειδή έχουμε μεγάλες προσδοκίες για αυτόν τον νέο λογοτέχνη της Επιστημονικής Συνωμοσίας, θα του καταδείξουμε κάποιες… τρύπες στο σενάριό του για να βελτιώνεται.

Κατά πρώτον, οι παρακρατικοί παραδοσιακά φτάνουν μέχρι την ΓΑΔΑ και από εκεί αφήνονται ελεύθεροι με εντολή κυβερνητική. Συνεπώς λιγάκι δύσκολο οι ευνοημένοι της κυβέρνησης να προσπαθούν να την αποσταθεροποιήσουν. Εκτός κι αν ο Τόσκας έχει πιαστεί κορόιδο.

Κατά δεύτερον, η όλη παραμύθα με τους «εφοπλιστές της Χρυσής Αυγής» έχει καταρρεύσει και από τους εξαντλητικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ και μέσα στο δικαστήριο. Οι μόνοι που έχουν απομείνει να αναμασάνε το συγκεκριμένο παραμύθι είναι τα απολιθώματα του ΚΚ€, των οποίων τα παραληρήματα είναι γραφικά και δεν θα πουλήσουν.

Είναι πραγματικά θλιβερή η ένδεια προσωπικού στην δημοσιογραφία και δεν είναι να απορεί κανείς που ολοένα και λιγότεροι διαβάζουν τα αποκυήματα της φαντασίας τέτοιων χαχόλων. Ας μην κλαίνε, λοιπόν, δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες για την απαξίωση που γνωρίζει ο Tύπος και η πολιτική τη σήμερον ημέρα. Είναι αναπόφευκτη με τέτοια φυντάνια που γράφουν…

Δείτε το πραγματικά καταγέλαστο δημοσίευμα:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apegnwsmeno-to-kathestws-den-echoun-chrusaugiada-gia-na-anakopsoun-thn-anod#ixzz58nszwjvv

Exit mobile version