Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικεφαλής Europol: Οι τζιχαντιστές συνεχίζουν να εισέρχονται στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας μαζί με τους λαθρομετανάστες

Επικεφαλής Europol: Οι τζιχαντιστές συνεχίζουν να εισέρχονται στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας μαζί με τους λαθρομετανάστες

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» έδωσε ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουέινραϊτ, προκειμένου να μιλήσει για τον διαρκή κίνδυνο νέων ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

Όπως τόνισε ο κίνδυνος αυτός παραμένει ανοιχτός παρά το γεγονός ότι έχουν εξαρθρωθεί ορισμένα κυκλώματα, αφού τζιχαντιστές εξακολουθούν να καταφτάνουν στην Ευρώπη μέσω των λεγόμενων «προσφυγικών ροών».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Europol είπε: «Υπήρξαν αποδείξεις σε ορισμένες περιπτώσεις ότι τρομοκρατικές ομάδες προσπάθησαν να κρύψουν σκοπίμως συνεργούς τους ανάμεσα στους μετανάστες που έφτασαν στην Ελλάδα»

Βέβαια, ο Γουέινραϊτ δεν μας είπε και τίποτα καινούργιο, αφού πολλοί εκ των τζιχαντιστών που αιματοκύλησαν την Ευρώπη είχαν περάσει από την Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων. Αυτό που μας λέει, όμως, είναι ότι η πρακτική αυτή συνεχίζεται απρόσκοπτα, γεγονός που γεννά αυτόματα δύο σημαντικότατα ερωτήματα:

Α) Για ποιον λόγο τηρείται σιγή ιχθύος από την πλευρά των αρχών κάθε φορά που αποκαλύπτεται ένα τέτοιο γεγονός;

Β) Προ μηνών είχε συλληφθεί, ύστερα από καταγγελία της γυναίκας του, ένας τζιχαντιστής στην Αλεξανδρούπολη. Τι έγινε τελικά με αυτή την υπόθεση;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epikefalhs-europol-oi-tzichantistes-sunechizoun-na-eiserchontai-sthn-eurwph#ixzz58ntU0Qv0

Exit mobile version