Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού πως έπαιρναν τα θαλασσοδάνεια η ΝΔ και το ΠαΣοΚ: 230 εκατ. ευρώ έκαναν «φτερά» και κανείς δεν καλείται να απολογηθεί

Ιδού πως έπαιρναν τα θαλασσοδάνεια η ΝΔ και το ΠαΣοΚ: 230 εκατ. ευρώ έκαναν «φτερά» και κανείς δεν καλείται να απολογηθεί

Εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με το πώς ακριβώς έγινε η κομπίνα με τα θαλασσοδάνεια ΝΔ και ΠαΣοΚ περιλαμβάνει η εφημερίδα «Real News», έχοντας ως πηγή τις πραγματογνωμοσύνες που έχουν στην διάθεσή τους οι αρμόδιοι Εισαγγελείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δάνεια ανέρχονται στα 230 και πλέον εκ. ευρώ (στην πραγματικότητα μιλάμε για πάνω από 400 εκ. ευρώ), τα οποία λήφθησαν με ομολογουμένως… περίεργες μεθόδους, που βρωμάνε πολιτική εξυπηρέτηση.

Κατά πρώτον, οι τράπεζες δέχτηκαν ως εγγύηση μέχρι το… 2020 την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, παραλόγως δεχόμενοι ότι τα ποσοστά των κομμάτων αυτών θα παραμείνουν υψηλά.

Επιπρόσθετα, η ΝΔ και το ΠαΣοΚ έβαλαν σε πολλές περιπτώσεις την ίδια εγγύηση για διαφορετικά δάνεια, γεγονός που προφανώς απαγορεύεται και ελέγχεται εξαιρετικά εύκολα. Ακόμα χειρότερα έπαιρναν δάνεια για να αποπληρώνουν άλλα δάνεια.

Όταν όλα αυτά αποκαλύφθηκαν και πλησίαζαν οι ποινικές διώξεις, τα ίδια τα κόμματα – απατεώνες φρόντισαν να νομοθετήσουν την αθώωσή τους, με την γνωστή προκλητική ντροπολογία, η οποία έσβηνε τις ποινικές ευθύνες των τραπεζικών στελεχών που παρανόμησαν.

Το ακόμα πιο σκανδαλώδες της όλης υπόθεσης είναι ότι τα συγκεκριμένα κόμματα και πρόσωπα συνεχίζουν να λειτουργούν, αντί να έχουν ήδη προχωρήσει οι πλειστηριασμοί και οι εκποιήσεις της όποιας περιουσίας τους, όπως συμβαίνει στον κάθε Έλληνα που έχει ένα «κόκκινο δάνειο».

Μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να επιβάλλει τα συνταγματικά ειωθότα για την ισότιμη μεταχείριση των Ελλήνων απέναντι στο Νόμο και να δώσει τέλος στην αναλγησία των πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-pws-epairnan-ta-thalassodaneia-h-nd-kai-to-pasok-230-ek.-eurw-ekanan-f#ixzz58ntw2awN

Exit mobile version