Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μίζες, οι βαλίτσες και ο “θείος Μίμης”: Νέα στοιχεία για την δράση της Deutsche Bahn και τα «δώρα» σε πολιτικά κόμματα

Οι μίζες, οι βαλίτσες και ο “θείος Μίμης”: Νέα στοιχεία για την δράση της Deutsche Bahn και τα «δώρα» σε πολιτικά κόμματα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως σε σχέση με την εταιρεία Deutsche Bahn και τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε τις μίζες στα κόμματα του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.

Σύμφωνα με την κατάθεση γραμματέως της εταιρείας, οι μίζες έμπαιναν στον προϋπολογισμό του έργου. Συγκεκριμένα, για κάθε σύμβαση το 5% με 7% ήταν μίζες για τα κόμματα. Στην αρχή, μάλιστα, υπήρχε τραπεζικός λογαριασμός, ο οποίος έκλεισε ύστερα από παρέμβαση του μεσάζοντα με το κωδικό όνομα «θείος Μίμης», ο οποίος ανέλαβε να μοιράζει τις βαλίτσες με τα λεφτά.

Πέρα, όμως, από τις μίζες που αφορούσαν το Μετρό, υπάρχουν και οι χρυσές μελέτες της θυγατρικής της Deutsche Bahn, την ίδια περίοδο. Συγκεκριμένα μιλάμε για μελέτες επέκτασης του σιδηροδρομικού δικτύου, οι οποίες ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν και κόστισαν περί 80 εκ. ευρώ στο σύνολό τους.

Διαβάστε επίσης: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις… 370 χιλ. ευρώ μίζες από την Deutsche Bahn σε κλέφτες πολιτικούς για τα έργα του ΜΕΤΡΟ!

Είναι σαφές ότι τα κόμματα που κυβερνούσαν τότε τον τόπο και βαρύνονται για τις μίζες με τις βαλίτσες, λειτουργούσαν με όρους μαφίας, δημιουργώντας ένα «κουβάρι» ανομίας, μίζας και βαλίτσας που τώρα καλείται να ξετυλίξει ο Εισαγγελέας.

Είναι σαφές ότι μονάχα μία Εθνική Κυβέρνηση με πραγματική βούληση για κάθαρση μπορεί να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-mizes-oi-balitses-kai-o-theios-mimhs-nea-stoicheia-gia-thn-drash-ths-deu#ixzz58oItcQC2

Exit mobile version