Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία της Συναγωνίστριας Ζαρούλια στην Τ.Ο. Αθηνών

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια και Βουλευτής Β’ Αθηνών παρευρέθη το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και παρέθεσε μία ομιλία σχετική με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τα θέματα τα οποία ανέπτυξε ήταν η προκλητικότητα των Τούρκων, αλλά και των αριστεριστών καθώς επίσης αναφέρθει στο νομοσχέδιο που πέρασε η Βουλή για την καλλιέργεια του χασίς! 

Η πλήρης ομιλία της είχε ως εξής:

?Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες, με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας στα ιστορικά γραφεία της τοπικής οργανώσεως Αθηνών, που ήταν τα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματός μας πριν ακόμα το Κίνημά μας εκλέξει βουλευτές και μπει στη Βουλή.

Εδώ σε αυτά τα γραφεία έχουμε όλοι εμείς οι παλαιοί και οι παλαιές αγωνίστριες να θυμόμαστε στιγμές χαράς όπως η πρώτη μας νίκη στο Δήμο Αθηναίων.

Αυτές τις νίκες όμως το Κίνημα τις οφείλει πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς απλούς άνδρες και γυναίκες, υπερήφανους και ανιδιοτελείς, που αγκαλιάσατε και αγκαλιάζετε την Χρυσή Αυγή μη λογαριάζοντας κινδύνους, διώξεις και αποκλεισμούς. Το πρώτο μπράβο λοιπόν ανήκει σε εσάς. Ένα μεγάλο ζήτω για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια εβδομάδα γεμάτη πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο από πλευράς του Κινήματός μας.

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου κάθε ημέρα που περνάει αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνη κυβέρνηση είναι για τον Ελληνικό Λαό, η οποία μπροστά στο προσωπικό της οικονομικό συμφέρον δεν σταματά πουθενά, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για τίποτε.

Και γιατί σας το λέω αυτό;

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, την Πέμπτη πέρασε ένα νομοσχέδιο, το οποίο είναι πλέον νόμος του κράτους, το εν λόγω νομοσχέδιο, λοιπόν, επιτρέπει την καλλιέργεια μαριχουάνας! Μάλιστα σωστά ακούσατε. Επιστημονικά ονομάζεται κάνναβης και ισχυρίζονται ότι θα διατίθεται για καθαρά θεραπευτικούς λόγους, όμως όταν ο συναγωνιστής βουλευτής Πέλλας, Σαχινίδης πήρε τον λόγο και τους ρώτησε, αφού ισχυρίζονται ότι η καλλιέργεια του χασισιού θα είναι αποκλειστικά και μόνο για φαρμακευτικούς λόγους, γιατί δεν αρκούνται στο να επιτρέπουν την εισαγωγή αυτών των σκευασμάτων και να διατίθενται στους πάσχοντες από ασθένειες που διατείνονται ότι η φαρμακευτική κάνναβη μπορεί να δώσει τη λύση στα προβλήματά τους, αυτοί εσιώπησαν…

Εγώ απ’ ό,τι κατάλαβα, λύση στις ασθένειες η φαρμακευτική κάνναβη δεν θα δώσει, γιατί όπως είπε και ο βουλευτής μας κ. Αϊβατίδης δεν υπάρχει καμία εμπεριστατωμένη ιατρική μελέτη, που να αποδεικνύει ότι η κάνναβης μπορεί να θεραπεύσει μία ασθένεια, ενώ τα συμβατικά φάρμακα δεν μπορούν! Επομένως, έκανε σαφές ότι δεν είναι φάρμακο εκλογής, όπως ψευδώς ισχυρίζονται, όσοι έχουν συμφέρον να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μόνη λύση θα είναι προς προσωπικό τους όφελος γιατί μία τέτοια μπίζνα αποφέρει πολλά έσοδα… Χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός Αποστόλου ότι η αγορά θα φτάσει στα 32 δισεκατομμύρια δολλάρια ήτοι ετήσια ανάπτυξη 60%! Ισχυρίστηκε ακόμη ότι, έχουν έλθει εδώ επενδυτές, έχουν ανοίξει ΑΦΜ και περιμένουν πως και πως να πιάσουν δουλειά… δηλαδή, με άλλα λόγια, να αποχαυνώσουν και να αποδυναμώσουν ένα ολόκληρο Έθνος, ενώ οι κομμουνιστές της εξουσίας θα τα ‘κονομάνε!

Δεν το περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε από το στόμα πολιτικών ότι η χώρα θα σωθεί από την καταστροφή με το χασίσι!

Αυτοί οι τύποι που παριστάνουν τους υπουργούς δεν απήντησαν σε πολύ σοβαρά θέματα τα οποία έθεσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσω του βουλευτή μας κ. Αϊβατίδη, ο οποίος είναι έμπειρος και έγκριτος ιατροδικαστής.

Επειδή, λοιπόν, αυτό το νομοσχέδιο είχε πολλά κενά τα οποία από μια πλευρά μπορεί να θεωρηθούν και ύποπτα…, μία πολύ εύστοχη ερώτηση που έθεσε ο βουλευτής μας ήταν ποιο θα είναι το ανώτατο όριο τετραυδροκαναβινόλης, η ουσία δηλαδή η οποία ευθύνεται για τον εθισμό στα ναρκωτικά, η οποία επιπροσθέτως μπορεί να προκαλέσει ψυχωσικά επεισόδια ακόμη και σε μη χρήστες εάν αυτοί που θα λαμβάνουν την φαρμακευτική κάνναβη για λόγους υγείας, εάν αυτό το όριο είναι υψηλό, μπορεί πολύ εύκολα να εθιστούν, και να μη τους φτάνει η καθορισμένη δόση τους και να ζητούν όλο και μεγαλύτερη, αλλά και να παρουσιάσουν ψυχωσικά επεισόδια. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ…

Άλλα σοβαρά θέματα τα οποία προκύπτουν είναι: ποιος θα φυλάει αυτές τις καλλιέργειες; Στην Ιταλία επί παραδείγματι τις φυλάει ο Στρατός, εδώ ποιος θα το αναλάβει; Που θα φυλάσσονται; Πόση ποσότητα θα διατίθεται στο εμπόριο και πως είναι σίγουρο το κράτος ότι δεν θα γίνεται μαύρη διακίνηση από το περίσσευμα; Διότι ένα δενδρύλλιο μπορεί να αποφέρει από μερικά γραμμάρια έως και δύο κιλά το κάθε ένα! Σε όλα αυτά κανένας δεν έδωσε απάντηση, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε λίγο καιρό… Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μας Αφγανιστάν! Θέλουν να μαστουρώσουν την νεολαία μας, θέλουν τον αφανισμό μας. Θα τους αφήσουμε; Όχι βέβαια! Θα αντισταθούμε, θα επιτείνουμε τις δράσεις μας, θα ενημερώνουμε όλο και περισσότερο τον Ελληνικό Λαό.

Φυσικά και είμαστε το μοναδικό κόμμα το οποίο καταψήφισε το εν λόγω νομοσχέδιο.

Η εθνική παρακμή και ο κατήφορος δεν έχουν όριο το περιμέναμε και αυτό από τους αριστερούς εκατομμυριούχους, που κυβερνάνε την χώρα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα και μάλιστα έχει προτείνει στη Βουλή και την επαναφορά της ποινής του θανάτου για τους προδότες της Πατρίδος αλλά και για τους εμπόρους ναρκωτικών.

Ένα άλλο θέμα το οποίο συζητήθηκε στη βουλή ήταν το θέμα της ενέργειας και ήταν πολύ βασανιστικό κάποιος να ακούει αυτά τα λαμόγια να μιλάνε για την ενέργεια…

Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους έβαλε στη θέση τους με μία καταιγιστική ομιλία, γεμάτη αποδείξεις και όχι αναθέματα και υποθέσεις, αλλά με ατράνταχτα στοιχεία ότι η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα και ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία εθνική πολιτική προκειμένου να αντιμετωπίσει την προκλητικότητα των τούρκων, η οποία όσο πάει και κλιμακώνεται και η ψοφοδεής κυβέρνηση σφυράει κλέφτικα…

Η ομιλία αυτή έγινε από τον συναγωνιστή Κασιδιάρη και στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η μόνη απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα είναι η συνεχής προετοιμασία για εφαρμογή του δόγματος της ισχύος, του στρατηγικού βάθους και του κεραυνοβόλου πολέμου.

Βασιζόμενος στις θεωρίες του Καθηγητή Κονδύλη, ανέλυσε τις ενέργειες πολεμικής προπαρασκευής, στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν οι ένοπλες δυνάμεις μας.

Μεταστάθμευση F-16Block52+ και Mirage2000-5 στην Κύπρο, με πυραύλους SCΑLP με ακτίνα δράσης 600χλμ, που μπορούν να πλήξουν τις τουρκικές δυνάμεις στα βάθη της Ανατολίας.

Αγορά τορπιλών για τα υποβρύχια Type-214, που με το σύστημα της αναερόβιας πρόωσης μπορούν να είναι αόρατα για 10 ημέρες και να καταστρέψουν τον τουρκικό στόλο στις βάσεις ελλιμενισμού του. (ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ…)

Σχέδιο πληγμάτων σε Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη, προέλαση στην Ανατολική Θράκη και απόβαση σε Ίμβρο ή Τένεδο με χρήση των αυτοκινούμενων πυροβόλων Panzer How-2000 και Leopard 2HEL που ακόμα δεν διαθέτουν οι τούρκοι.

Και με αυτή την τοποθέτηση και όχι την ηττοπάθεια που καλλιεργούν όλοι οι πολιτικοί από την μεταπολίτευση και μετά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα της και αποδόμησε όλη την τρισάθλια προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου που κάνουν τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης ότι επειδή οι τούρκοι είναι πολυπληθέστεροι των Ελλήνων δεν έχουμε καμία ελπίδα να νικήσουμε σε μία ενδεχόμενη σύρραξη.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της προδοσίας τα πυρομαχικά τα οποία διαθέτουν τα τεθωρακισμένα μας, που ανέφερα προηγουμένως τον αποφασιστικό τους ρόλο στο σχέδιο επιχειρήσεων, φτάνουν μόνον για 4 ημέρες!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πολεμά με συνέπεια εδώ και δεκαετίες το ψέμα της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει το έθνος μας είναι ένας πανίσχυρος στρατός. Μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνει η Τουρκία.

Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί και έχουμε αυτή τη στιγμή δυο νέους Έλληνες στρατιωτικούς έναν ανθυπολοχαγό και έναν λοχία, αιχμάλωτους και το ελληνικό κράτος τι κάνει; Αντί να καταγγείλει την ξεκάθαρα επιθετική αυτή ενέργεια της Τουρκίας στους διεθνείς οργανισμούς και να διακόψει ακόμη και τις διπλωματικές τους σχέσεις κάνει ευχολόγια άνευ ουσίας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλοντας να δείξει ότι η Ελλάδα δεν παραδίδεται καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην πλατεία Ευαγγελισμού την Δευτέρα στις έξι και τριάντα το απόγευμα. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Επιτέλους, να ακουστεί και η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, να ακουστεί βροντερό στο κέντρο της Αθήνας το σύνθημα “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ”,“ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ”.

Εκτός όμως από τους Τούρκους έχουν αποθρασυνθεί και τα αναρχικά παρακρατικά σκουπίδια, αυτά τα πρακτοράκια, το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και τρομοκρατούν τους συμπατριώτες μας με επιθέσεις στα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, ανατινάζουν αυτοκίνητα, επιτίθενται ακόμα και σε γραφεία καθηγητριών σε πανεπιστήμια, καλά για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ούτε λόγος να γίνεται πάνε μέρα-μεσημέρι και τα διαλύουν με συνοδεία τους πραιτοριανούς του Τόσκα… Ο Τόσκας, ο οποίος αντί να παραιτηθεί, αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός, επιρρίπτει ευθύνες στους απλούς αστυνομικούς δυστυχώς, έχει ξεφτιλίσει ένα ολόκληρο σώμα! Οι αστυνομικοί κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά όταν συλλαμβάνουν τους “ρουβίκωνες” καταλήγουν στο τέλος και βρίσκουν τον μπελά τους γιατί όπως κατήγγειλε και εκπρόσωπος των αστυνομικών τους επιπλήττουν.

Έχουν καταργήσει και υποβαθμίσει τις ομάδες ΔΕΛΤΑ και Δίας και γενικώς έχουν αποδυναμώσει την Αστυνομία, που κατά τα άλλα, του φταίει του Τόσκα!

Είναι το κομμουνιστικό σύστημα φαίνεται να επιρρίπτουν τις ευθύνες οι από πάνω στους από κάτω…

Δεν φταίει όμως μόνον ο Τόσκας, φταίει και η ηγεσία της Αστυνομίας. Οι κομματικοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ, που δίνουν τις διαταγές και αφήνονται ελεύθεροι οι αναρχοκομμουνιστές να καταστρέφουν την Ελλάδα μας!

Ας γνωρίζουν όμως ότι υπάρχουν κάποιοι που θα αντισταθούν, εμείς οι Χρυσαυγίτες, που στις πορείς μας φωνάζουμε το σύνθημα:“ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ”!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χώρα διαλύεται από το μαρξιστικό κράτος και παρακράτος, διότι αυτά τα τσοχλάνια που παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές είναι τα παιδιά τους και για αυτό δρουν ανενόχλητα.

Η μοναδική ελπίδα για την Πατρίδα μας, τους συμπατριώτες μας είναι μονάχα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γι’ αυτό πρέπει να πιστέψουμε σε αυτή, να αγωνιστούμε να διαδώσουμε τις θέσεις της και να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας, διότι το σύστημα με την συνεχή κατασυκοφάντηση και την φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, δεν έχει αφήσει περιθώρια στον απλό Έλληνα πολίτη να μας γνωρίσει.

Με σοβαρότητα, επιχειρήματα και σύνεση πρέπει ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μπει σε κάθε σπίτι και να απλωθεί σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Έχετε Πίστη και μη φοβάστε τα θρασύλα ανδρείκελα μιας σάπιας διεφθαρμένης εξουσίας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αυτή την ώρα που μιλάμε δύο Ελληνόπουλα, που υπηρετούν την Πατρίδα φορώντας την τιμημένη στολή του Στρατού μας είναι αιχμάλωτα των Τούρκων! Την ίδια ώρα οι Τούρκοι μας απειλούν στο Αιγαίο και στην Κύπρο και στη Χίο, στη Σάμο και την Μυτιλήνη οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο ξένων εγκληματιών. Καθήκον μας και χρέος μας να αντισταθούμε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΈΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ, Η νίκη είναι δική μας! ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!”

 

Exit mobile version