Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχει τέλος στην αναίδεια και την ξετσιπωσιά των πολιτικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ομιλούν για “ανθρώπινα δικαιώματα” και “δημοκρατία” όταν εδώ και 6 χρόνια στην Ελλάδα τα ΜΜΕ αποκλείουν από τον δημόσιο διάλογο το τρίτο κόμμα και δεν έχει πιαστεί ούτε ένας από όλους αυτούς τους παρακρατικούς που έχουν σκοτώσει και έχουν τραυματίσει μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτός όμως είναι καλός ρατσισμός και δεν διώκεται από τον νόμο, ούτε τον βλέπουν οι αρμόδιες “ευρωπαϊκές” επιτροπές. Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πλησιάζει.

Π. Γ.

Πανικός στην “εφημερίδα των Συντακτών” από την καθολική αποδοχή της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, το προδοτικό και ανθελληνικό καθεστώς βαριανασαίνει βλέποντας την αποδοχή του κόσμου να μεγαλώνει εβδομάδα με την εβδομάδα. Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι κάποιοι κάποιοι πληρώνουν εβδομαδιαία εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα αποτελέσματα που λαμβάνουν δεν είναι καθόλου ευχάριστα γι’ αυτούς. Λένε στα κανάλια ξανά και ξανά “να μην γίνουμε Πολωνία και Ουγγαρία”, τυχαίο; Οι εφιάλτες τους παίρνουν σάρκα και οστά και δεν θα σταματήσουμε τον Αγώνα μας μέχρι να τον βιώσουν καθολικά. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και οι κλέφτες θα πάνε στην φυλακή και αυτό δεν αλλάζει.  Ζήτω ο Αρχηγός!

Μάριος Λ.

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση ενάντια στα νέα βιβλία θρησκευτικών

Τζιχάντια, πρεζέμποροί, μαστροποί, κλέφτες και βάνδαλοι. Αυτοί περνάνε καλά εδώ στο Ελλαδιστάν της ανομίας και του ωχαδερφισμού. Είδατε πουθενά να κόβουν τις δαπάνες και τις πολυτέλειες; Θα ταξιδεύουν οι παρατρεχάμενοι των υπουργών Α’ θέση και θα κοιμούνται στα πεντάστερα μαζί με τους υπουργούς με νέο νόμο που πέρασαν πρόσφατα. Δηλαδή, πάνε ζητιανεύουν δάνεια στο εξωτερικό και μετά κοιμούνται οι ξεφτίλες στα πολυτελή ξενοδοχεία σαν λόρδοι την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε και αυτοκτονούν. Αυτή είναι η “αλληλεγγύη” τους που μας πρήζουν τα συκώτια κάθε τρεις και λίγο. Αυτή είναι η “παιδεία” τους και η “μόρφωσή” τους. Χρέος κάθε Έλληνα είναι να πυκνώσει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και μαζί με τον Αρχηγό να τους ξεβολέψουμε μια και καλή για πάντα. Χρυσή Αυγή να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Στέλλα Κ.

ΝΔ: Η “Δεξιά” δεν μένει πλέον εδώ… Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-5-martiou-2018#ixzz58ryyClrf

Exit mobile version