Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος – Χαιρετισμός Α. Γρέγου σε εκδήλωση Μακεδονικών Συλλόγων

Ακόμα μια δράση με διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων πραγματοποίησαν τα μέλη της Τ.Ο. Πύργουστους κεντρικότερους δρόμους και στην πλατεία της πόλης.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη ξανά και δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που μας εξέφρασαν την στήριξή τους στην Χρυσή Αυγή ή την οργή τους σε άλλες περιπτώσεις για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Αφισοκόλληση για τον Εθνικιστή Μίκη Μάντακα στο κέντρο του Πύργου: Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ακριβώς 43 χρόνια μετά την δολοφονία του Έλληνα φοιτητή στην Ρώμη και όπως κάθε χρόνο, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τον Μάρτυρα της Ιδέας μας Μίκη Μάντακα.

Ο Μίκης που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αριστερών δολοφόνων, υπερασπιζόμενος τον Εθνικισμό, όπως ακριβώς συνέβη με τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ αδερφούς μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Τρία φωτεινά Παραδείγματα Τιμής και Πίστης, μέσα σε έναν κόσμο χωρίς Ιδανικά.

Στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πραγματοποιήθηκε δημόσια διαβούλευση με θέμα: Εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Το παρόν έδωσε και ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Α Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη ιστορική αναδρομή της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων και έπειτα με τοποθετήσεις κοινωνικών φορέων, εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και βουλευτών.

Σε αντίθεση με τον βουλευτή της ΝΔ ο οποίος δέχθηκε καταιγισμό διαμαρτυριών προκαλώντας τον μεγάλο εκνευρισμό και την πρόωρη αποχώρηση του λόγω της στάσης του κόμματος του, ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος σε μια σύντομη τοποθέτηση του καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και τα μέλη της επιτροπής.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-purgos-chairetismos-a.-gregou-se-ekdhlwsh-makedonikw#ixzz58s0owP3i

Exit mobile version