Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το άθεο κλεφτοΠασόκ ζητά επίσημα τον χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους

Το άθεο κλεφτοΠασόκ ζητά επίσημα τον χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους

Και επίσημα πλέον, το νέο εκκολαπτόμενο εκλογικό μόρφωμα που στήνει το κλεφτόΠΑΣΟΚ μαζί με τους υπόλοιπους «φτωχούς συγγενείς» τίθεται υπέρ του χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους.

Η διακήρυξη του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑ), που ετοίμασε η σχετική επιτροπή ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου υπό την εποπτεία του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι ξεκάθαρη ως προς το ζήτημα αυτό. Ζητά τον πλήρη χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, δείχνοντας έτσι το σαφές μίσος (και) του εν λόγω μορφώματος κατά της Ορθόδοξης Πίστης του Λαού μας και της άμεσης σύνδεσης του με την ιστορική πορεία του Έθνους μας.

Εγκλωβισμένο στην κοσμοπολίτικη ιδεοληψία του το εκλογικό μόρφωμα του ΚΙΝΑ, φροντίζει με την τοποθέτηση του να προκαλεί το θρησκευτικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την απαράδεκτη πρόταση του εν λόγω μορφώματος και τονίζει την μόνιμη σύνδεση ενότητας και κοινής πορείας που διέπουν επί αιώνες τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-atheo-kleftopasok-zhta-epishma-ton-chwrismo-ekklhsias-kai-kratous#ixzz58sfvNuqU

Exit mobile version