Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστικός Σεισμός σε όλη την Ευρώπη: Ποια είναι η Λέγκα του Βορρά που διέλυσε το ιταλικό πολιτικό κατεστημένο

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στην Ιταλία, όπως είπαμε και προηγουμένως, αποπνέει μεγάλη ανησυχία για τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι βλέπουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους σε μία χώρα που λογάριαζαν ως τόπο υποδοχής λαθρομεταναστών.

Την μεγάλη, δυσάρεστη για το κατεστημένο, έκπληξη την προκάλεσαν τα ποσοστά της Λέγκας του Βορρά, η οποία έφτασε σχεδόν το 19% αναδεικνυόμενη η ισχυρότερη συνιστώσα ενός πατριωτικού συνασπισμού, ο οποίος πρώτευσε στις εκλογές.

Εμείς απλώς να τονίσουμε ότι πρόκειται περί σφοδρών φιλελλήνων και να θυμίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση κάποια περιστατικά από το πρόσφατο παρελθόν:

Συνάντηση του αείμνηστου Ευρωβουλευτού της Λέγκας του Βορρά, Τζιανλούκα Μπουονάνο, με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, στην οποία αναπτύχθηκε η προοπτική συνεργασίας των Εθνικιστικών Κινημάτων Ελλάδος και Ιταλίας για μία Ευρώπη των Πατρίδων.

Ομιλία του Ευρωβουλευτή της Λέγκας του Βορρά, Mario Borghezio, κατά των πολιτικών διώξεων που υφίσταται το Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Σε εκείνη την ομιλία ο κ. Borghezio είχε τονίσει ότι «υπάρχει μια χώρα και ένα πολιτικό κόμμα στην ΕΕ όπου σχεδόν 60 μέλη του – μεταξύ των οποίων και βουλευτές με τον Γραμματέα του – βρίσκονται στην φυλακή διανύοντας την δεύτερη χρονιά. Αυτή η χώρα λέγεται Ελλάδα και το κόμμα αυτό ονομάζεται Χρυσή Αυγή».

Παρουσία του Αντιπροέδρου της Λέγκας του Βορρά, Λορέντζο Φοντάνα, στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής και συνέντευξή του στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”, όπου σημείωνε ότι “εάν ήμουν στην Ελλάδα θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistiko-seismos-se-olh-thn-eurwph-poia-einai-h-legka-tou-borra-pou-die#ixzz58u9JgJ4K

Exit mobile version