Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άφαντος ο Πάνος ο “τουρκοφάγος” – Νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του Ερντογάν: Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια!

Άφαντος ο Πάνος ο “τουρκοφάγος” - Νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του Ερντογάν: Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη το δεξί χέρι του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, ύστερα από τις χθεσινές πολεμικές απειλές του ότι ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να δώσει εντολή για χτύπημα στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Στο στόχαστρο του Μπουλούτ σήμερα μπήκαν τα Ίμια και συγκεκριμένα είπε: «Δοκιμάστε την αποφασιστικότητά μας. Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια. Αν συμβεί αυτό, εμείς θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου από την στιγμή που θα δώσει εντολή ο Ερντογάν»

Όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί γίνονται σε έναν χρόνο εντάσεως όπου οι τούρκοι δοκιμάζουν τις ανοχές της ελληνικής κυβέρνησης στην υπόθεση των Ελλήνων αιχμαλώτων, γεγονός που καταδεικνύει το θάρρος με το οποίο οπλίζονται οι τούρκοι ελέω της υποχωρητικότητας των κυβερνώντων.

Και πως, αλήθεια, να μην αποθρασύνονται οι τούρκοι όταν ακόμα και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης φτάνει να πετάει στεφάνια στα Ίμια από 20 ν.μ. απόσταση και ακολούθως φεύγει σαν τον κλέφτη από σημείο της Ελληνικής Επικράτειας.

Οι τούρκοι είναι θρασύδειλοι και βασίζονται πάνω στην ενδοτικότητα και την ατολμία των ελληνικών κυβερνήσεων για να ασκήσουν την πολιτική τους. Μονάχα μία Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να «κόψει τον αέρα» των τούρκων και να εξασφαλίσει τα δίκαια του Ελληνισμού σε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη και όπου άλλου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/janachtuphse-o-sumboulos-tou-erntogan-prokaloume-thn-ellada-na-pathsei-podi#ixzz58uABmgvo

Exit mobile version