Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι μαζί στο κουκούλωμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε την πρόταση της ΝΔ για να πέσει μαύρο στην επιτροπή για το σκάνδαλο Novartis!

Όλοι μαζί στο κουκούλωμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε την πρόταση της ΝΔ για να πέσει μαύρο στην επιτροπή για το σκάνδαλο Novartis!

Δεν χρειάστηκε παρά μόνο η πρώτη συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Novartis, για να ξεγυμνωθούν πλήρως οι διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες.

Παρόλο που οι Γεωργιάδης, Σαμαράς και όλη η “άμεμπτη” ΝΔ φώναζε να έρθουν όλα στο φως και όλες οι αποκαλύψεις να δουν το φως της δημοσιότητας, ο Βορίδης εκ μέρους της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πρότεινε η εν λόγω επιτροπή να μην έχει καμία τηλεοπτική κάλυψη και τα μέλη της να μην μιλούν με δημοσιογράφους.

Με λίγα λόγια να υπάρξει πλήρης συσκότιση και συνένοχη ομερτά για τα όσα αποκαλύπτονται για το τεράστιο σκάνδαλο Novartis.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη που δήθεν κόπτεται για την διαφθορά και την πάταξη των κλεφτών ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ και δέχτηκε να πέσει μαύρο στην επιτροπή, ώστε ο Ελληνικός Λαός να μην ενημερώνεται για τα βρώμικα σκάνδαλα του πολιτικού συστήματος.

Φυσικά, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή, Γιάννης Λαγός διαφώνησε, αλλά μειοψήφησε και έτσι και αυτή η επιτροπή θα κινηθεί στο σκοτάδι…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-mazi-sto-koukoulwma-o-suriza-pshfise-thn-protash-ths-nd-gia-na-pesei-m#ixzz58uBXfSnY

Exit mobile version