Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού οι πράκτορες: Ο πρώην βουλευτής του κλεφτοΠασόκ, Χατζηοσμάν συμμετείχε σε τουρκική αποστολή στην Αφρική!

Σε μια ξακάθαρα προκλητική ενέργεια προέβη ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος συμμετείχε σε επίσημη κρατική τουρκική αποστολή στο Σουδάν και στη Σομαλία συνοδεύοντας τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Τσαβούσογλου!

Την επίσκεψη αυτή δημοσιοποίησε ο ίδιος, αναρτώντας μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες και αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Είδαμε με λύπη τους λαούς αυτών των χωρών να αγωνίζονται στη φτώχεια για ζωή. Είδαμε ορφανά παιδιά και ανθρώπους με ανάγκες. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον αγαπητό μου αδερφό Χακάν Τσαβούσογλου».

Ένας τύπος, δηλαδή, ο οποίος βρισκόταν στην Ελληνική Βουλή συμμετείχε σε μια τουρκική αποστολή στο εξωτερικό, επικεφαλής της οποίας ήταν ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας με την γνωστή προκλητική στάση του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη.

Να τον χαίρονται εκεί στο κλεφτοΠΑΣΟΚ τον Χατζηοσμάν. Αφού δεν έβγαλαν ανακοίνωση καταδίκης του πρώην βουλευτή τους, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την προκλητική ενέργειά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwhn-bouleuths-tou-kleftopasok-summeteiche-se-tourkikh-apostolh-sthn-afrik#ixzz58uQ0evEA

Exit mobile version