Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανατριχιαστική δήλωση επιζώντα συμμορίτη του Ζαχαριάδη: Ο καημένος Στάλιν έπρεπε να σφάξει όλους τους αντιδραστικούς!

Ανατριχιαστική δήλωση επιζώντα συμμορίτη του Ζαχαριάδη: Ο καημένος Στάλιν έπρεπε να σφάξει όλους τους αντιδραστικούς!

«Καλά έκανε ο καημένος ο Στάλιν. Έπρεπε να σφάξει όλη την αντίδραση. Δεν ήσουν αντίδραση σαν άνθρωπος. Κι αν σε σκοτώναμε τι θα χάναμε;»!

Το πόσο αμετανόητοι στην εγκληματική ιδεολογία τους παραμένουν οι εγχώριοι μπολσεβίκοι φανερώνεται μέσα από πολλά παραδείγματα. Ένα τέτοιο παράδειγμα, αποτελεί και η «αφήγηση» ενός ΕΛΑΣίτη και μετέπειτα μέλους των συμμοριτών του Ζαχαριάδη στον περιβόητο Δημοκρατικό Στρατό (ΔΣΕ) στην φυλλάδα «Documento». Κάποιος Τάκης Σάντρας, του οποίου η… δράση έγινε θεατρικό έργο (!), μιλώντας στην εφημερίδα αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής ανατριχιαστικά:

«Καλά έλεγε ο καημένος ο Στάλιν. Έσφαξε, λέει, ο Στάλιν ένα εκατομμύριο ή δύο. Και τι έγινε; Πάθανε είκοσι πέντε εκατομμύρια. Να ‘χε σφάξει όλη την αντίδραση. Δεν ήσουν αντίδραση σαν άνθρωπος, ήσουν προδότης. Κι αν σε σκοτώναμε, τι θα χάναμε, τα τσουκνίδια;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα, εντελώς προκλητικά, λόγια του 94χρονου νοσταλγού του Στάλιν, του μεγαλύτεροι εγκληματία όλων των εποχών, υπερτονίζονται από την ίδια την «Documento», με ό, τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. «Ο καημένος ο Στάλιν», «και τι έγινε;», «Να ‘χε σφάξει όλη την αντίδραση. Δεν ήσουν αντίδραση σαν άνθρωπος», «κι αν σε σκοτώναμε, τι θα χάναμε, τα τσουκνίδια;».

Σαφή και ξεκάθαρα δείγματα του… ανθρωπισμού που διαχρονικά διέπει τους ακόλουθους του εγκληματικού κομμουνισμού. Κανείς, φυσικά, δεν θα καταγγείλει τον ύμνο στις δολοφονίες ανθρώπων αυτού του υπέργηρου μπολσεβίκου, ο οποίος μάλλον μεταφέρει έμμεσα την γνωστή ρήση που αποδίδεται στον ίδιο τον Στάλιν: «Η δολοφονία ενός ανθρώπου είναι έγκλημα. Η δολοφονία εκατομμυρίων είναι στατιστική».

Δυστυχώς, για τον «τελευταίο αντάρτη» (όπως τιτλοφορείται το θεατρικό έργο), ο «καημένος ο Στάλιν» ψόφησε και δεν πρόλαβε «να σφάξει όλη την αντίδραση». Αυτό, δηλαδή, που δεν κατάφερε ούτε και ο συνεντευξιαζόμενος μαζί με τους συμμορίτες του ΔΣΕ, αφού ο Ελληνικός Λαός φρόντισε να τους τσακίσει στρατιωτικά και να διώξει την λέπρα του μπολσεβικισμού μακριά από την Χώρα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anatrichiastikh-dhlwsh-epizwnta-summorith-tou-zachariadh#ixzz58wqKX360

Exit mobile version