Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ιστορική νίκη των εθνικιστών στην Ιταλία εκεί που κάποτε βασίλευε η “αριστερά”. Τα αποτελέσματα μιλούν και φαίνεται η πορεία που θα ακολουθήσει η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Οι ευρωπαϊκοί λαοί (και όχι οι “έποικοι”) θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και την πολτοποίηση των ευρωπαϊκών λαών. Το σύστημα τους καταρρέει και η παντοδυναμία τους είναι στα τελευταία της. Οι εποχές που ζούμε είναι ιστορικές και όλοι οι Έλληνες έχουν χρέος να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η μεγάλη μάχη ακόμα δεν έχει δοθεί και όταν γίνει αυτό θα μας βρούνε όλους μπροστά τους. Ζήτω η νίκη!

Κ.Π.

Θεατές Τσίπρας – Κοτζιάς – Καμμένος: Παραμένουν όμηροι των Τούρκων οι Έλληνες στρατιωτικοί!

Έχουν καταφέρει οι πολιτικάντηδες και έχουν κάνει τους τούρκους συνεταιράκια μας. να φωτογραφίζονται με τις βατραχοπουλάδες ξέρουν, να κάνουν ένα επιχειρησιακό σχέδιο για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών μας που βρίσκονται σε αιχμαλωσία όμως τίποτα. Κότες! Αυτοί μας κυβερνούν. Οι άχρηστοι και οι λίγοι. Και φταίμε όλοι εμείς που τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια και τους δίναμε αξία. Ντροπή μας! Δεν θα συνεχιστεί όμως αυτό, στις επόμενες εκλογές θα τελειώσουν. Χρυσή Αυγή από εδώ και πέρα γιατί η Ελλάδα έχει ψυχή!

Περικλής Μ.

Γκρεμίζονται τα παραμύθια Κοτζιά: Σκοπιανοί διαδήλωσαν κρατώντας σημαίες με τον «Ήλιο της Βεργίνας»

Ριάλιτι, τουρκικά σήριαλ και τηλεπαιχνίδια. Ότι πρέπει για να κοιμάται ο λαός την ώρα που του κλέβουν το μέλλον των παιδιών του και αντικαθιστούν τον πληθυσμό με αερομεταφερόμενους  αλλοδαπούς. Αυτή είναι η κατάντια του ελλαδίτη γιατί Έλληνας δεν είναι. Έλληνες είναι αυτοί που παρά τις δολοφονίες και τις δικαστικές διώξεις μένουν στην θέση τους και πολεμούν αυτή την σαπίλα για να έρθει μια καλύτερη μέρα για την Ελλάδα. Πάντα έτσι ήταν, οι λίγοι και οι τρελλοί έκαναν την διαφορά και κατατρόπωναν τους επίδοξους κατακτητές μας. «Βρωμοδουλειά» αλλά κάποιοι πρέπει να την κάνουν. Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

Μάριος Κ.

Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει και την Ιταλία: Πρώτο κόμμα η πατριωτική συμμαχία – Κοντά στο 19% η Λέγκα του Βορρά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-6-martiou-2018#ixzz58wqprHq6

Exit mobile version