Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γελάνε οι τούρκοι: Ο άφαντος Καμμένος μίλησε για τους Έλληνες Στρατιωτικούς με… μόλις 5 μέρες καθυστέρηση – Έδωσε δήλωση που αθωώνει τον Ερντογάν!

Γελάνε οι τούρκοι: Ο άφαντος Καμμένος μίλησε για τους Έλληνες Στρατιωτικούς με… μόλις 5 μέρες καθυστέρηση – Έδωσε δήλωση που αθωώνει τον Ερντογάν!

Μέρες περιμέναμε την στιγμή που ο «πολέμαρχος» Πάνος Καμμένος που «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» θα βγει και θα μιλήσει για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που βρίσκονται αιχμάλωτοι από το τυραννικό σουλτανάτο Ερντογάν.

Μόλις πέντε μέρες του πήρε του Υπουργού, ούτε εβδομάδα δηλαδή, για να βγει και να πει δυο λόγια για το ζήτημα. Και τι είπε; Ιδού:

«Μετά από επικοινωνία μου με την κυρία Μογκερίνι, σήμερα στο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προ ημερησίας διάταξης, θα θέσω το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων, των δύο Ευρωπαίων στρατιωτικών, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία.

Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, σε ένα παραμεθόριο επεισόδιο, που συνήθως λυνόταν διά της διαπραγματεύσεως μεταξύ των δύο διοικητών, έχει οδηγήσει ουσιαστικά σε μία εμπλοκή εκ μέρους της Τουρκίας, με την άρνηση του εισαγγελέα να παραμείνουν οι δύο στρατιωτικοί στο προξενείο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης».

Κοινώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, δεν φταίει ο Ερντογάν για το όλο δρώμενο, αλλά ο Εισαγγελέας, ο οποίος αρνήθηκε να απελευθερώσει τους Έλληνες Στρατιωτικούς, τους οποίους αποκάλεσε «ευρωπαίους» συν τοις άλλοις ο Καμμένος. Λες και μετά το πραξικόπημα τολμάει ο κάθε Εισαγγελέας να κάνει του κεφαλιού του χωρίς να το ξέρει ο Σουλτάνος.

Και τι προτίθεται να κάνει ο Καμμένος γι’ αυτό; Πολύ απλά θα μιλήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, προκειμένου αυτοί να μεσολαβήσουν εκ μέρους του Καμμένου για την απελευθέρωση των Ελλήνων αιχμαλώτων.

Με απλά λόγια, ο Καμμένος κλαίγεται στον Ερντογάν και βάζει «μέσο» τους Ευρωπαίους, αντί να φροντίσει ώστε να καταστεί σαφές στον Σουλτάνο ότι οι Έλληνες Στρατιώτες δεν είναι αναλώσιμοι. Και όλο αυτό με 5 μέρες καθυστέρηση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allhlouia-emfanisthke-o-kammenos-kai-milhse-gia-tous-ellhnes-stratiwtikous#ixzz58yK3bdFh

Exit mobile version