Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγρια επεισόδια στην Πάτρα από τους λαθρομετανάστες -Εκτεταμένες ζημιές στο Λιμάνι, παντελώς απούσα η κυβέρνηση!

Άγρια επεισόδια στην Πάτρα από τους λαθρομετανάστες -Εκτεταμένες ζημιές στο Λιμάνι, παντελώς απούσα η κυβέρνηση!

Σφοδρότατα επεισόδια προκάλεσαν οι λαθρομετανάστες στο λιμάνι των Πατρών, όταν – όπως μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες – ένας εξ αυτών μπήκε σε ένα φορτηγό με φράουλες και στην προσπάθειά του να κρυφτεί, τραυματίστηκε.

Τα αίματα, φαίνεται ότι εξαγρίωσαν τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες, οι οποίοι πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών, των λιμενικών, σε αυτοκίνητα και φορτηγά, όπως είπε στο tempo24.gr ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος.

Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, το συγκεκριμένο επεισόδιο και οι εκτεταμένες ζημιές που υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες δεν προκάλεσε καμία αντίδραση της ελλαδικής κυβερνήσεως, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να «ξεχάσει» το λεγόμενο «προσφυγικό» και τις προεκτάσεις που αυτό λαμβάνει.

Ούτε καν η φωνή απελπισίας από πλευράς Λιμενικών και Αστυνομικών, οι οποίοι προειδοποιούν με κινητοποιήσεις δεν συγκίνησε την κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει να ποιεί την νήσσαν εμπρός σε αυτό το φλέγον ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-epeisodia-sthn-patra-apo-tous-lathrometanastes-ektetamenes-zhmies-sto#ixzz58yKR0TIv

Exit mobile version