Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα Βορίδη προς σιωνιστές: Κάντε με πρωθυπουργό να αναγνωρίσω την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ!

Μήνυμα Βορίδη προς σιωνιστές: Κάντε με πρωθυπουργό να αναγνωρίσω την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ!

Γράφει ο Αντίοχος

Γερά στη μάχη της διαδοχής –η οποία μπορεί να συμβεί ακόμα και ΠΡΙΝ από τις εκλογές, αν κριθεί ότι ο Κούλης δεν θα ανταπεξέλθει- μπαίνει ο (Mykonian…) Μάκης Βορίδης, ποντάροντας στον σιωνιστικό παράγοντα!

Αυτό το νόημα έχει άρθρο που έγραψε στην «Καθημερινή της Κυριακής», υποστηρίζοντας την απόφαση της μαριονέτας του διεθνούς σιωνισμού, Τραμπ, για μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ – άρα και αναγνώρισή της, ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Ιδού: «Η απόφαση του προέδρου Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι σωστή και δίκαιη. Οι θέσεις των Παλαιστινίων είναι μαξιμαλιστικές και επικίνδυνες, αφού προτείνουν στην πραγματικότητα την ισλαμικοποίηση της πόλης…».

Επιπλέον, ο κύριος Μάκης μας, αναφέρει στο άρθρο του, πως: «Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του ισραηλινού κράτους διασφαλίζει την παρουσία και τα δικαιώματα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στους Αγίους Τόπους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό…».

Κι ενώ γράφει όλα αυτά τα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-boridh-pros-siwnistes-kante-me-prwthupourgo-na-anagnwrisw-thn-ierous#ixzz58zTHOdNa

Exit mobile version