Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: «Δημοκράτες», ιδού πως θα απαλλαγείτε από την Χρυσή Αυγή!

“Οι ευθύνες για το 9,4% της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις της Metron δεν ανήκουν λοιπόν μόνο στη Ν.Δ., αλλά και στην κυβέρνηση και φυσικά στα ΜΜΕ. Η σκανδαλολογία περί Novartis, ο εθνικισμός με αφορμή το Μακεδονικό, η καθημερινή συμφιλίωση με τη βία (αναρχική, ακροαριστερή και ακροδεξιά), η ανοχή στον ρατσισμό, την ομοφοβία, τον αντισημιτισμό και ο κατευνασμός ή το ξέπλυμα όσων εκφράζουν τέτοιες απόψεις ένα κόμμα ευνοούν περισσότερο.”

Ιδού λοιπόν ο τρόπος για να απαλλαγεί το “δημοκρατικό τόξο” από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σιωπή για τα σκάνδαλα, σιωπή για τους αναρχοκομμουνιστές εγκληματίες που διαλύουν την χώρα, σιωπή για τις ήττες και τις διαρκείς υποχωρήσεις στα Εθνικά θέματα, σιωπή για κάθε τι στραβό που δυστυχώς συμβαίνει στην χώρα. Έτσι, πολύ απλά, θα… ησυχάσουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το μόνον που θα καταστραφεί θα είναι η χώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-dhmokrates-idou-pw#ixzz58zZgzsod

Exit mobile version