Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύρος «πρόσφυγας» έσφαξε ζωντανά την γυναίκα του στο facebook, λέγοντας πως αυτή θα είναι η τύχη όσων εκνευρίζουν τους συζύγους τους!

Σύρος «πρόσφυγας» έσφαξε ζωντανά την γυναίκα του στο facebook, λέγοντας πως αυτή θα είναι η τύχη όσων εκνευρίζουν τους συζύγους τους!

Ένα απίστευτα τραγικό, αλλά δυστυχώς αληθινό περιστατικό, συνέβη στην Γερμανία. Ένας σύρος «πρόσφυγας», ο 41χρονος Αμπού Μαρουάν, έσφαξε με πέντε μαχαιριές στο λαιμό την πρώην σύζυγό του.

Στην συνέχεια, μάλιστα, έκανε και ζωντανή μετάδοση στο Facebook προκειμένου, όπως είπε, να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που… εκνευρίζουν τους συζύγους τους!

Στα καρέ από τα βίντεο φαίνεται ο 41χρονος να μιλά στην κάμερα έχοντας ακόμα τα αίματα της συζύγου του στο πρόσωπό του. Δίπλα του, μάλιστα, βρίσκεται ο γιος του.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Μαρουάν είχε χωρίσει από την 37χρονη σύζυγό του, η οποία, όμως, είχε κερδίσει την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Ο 41χρονος δολοφόνος φέρεται να έχει πει στο βίντεο τη φράση «έτσι θα καταλήξετε όλες» θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

Η δολοφονία έγινε την περασμένη Παρασκευή όταν, κατά πληροφορίες, η 37χρονη γυναίκα έδιωξε τον Μαρουάν από το σπίτι της, όταν αυτός επιχείρησε να την επισκεφθεί.

Την αστυνομία ειδοποίησε η ανήλικη κόρη του ζευγαριού που ήταν στο σπίτι, όταν ο 41χρονος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του.

Η τραγική (όσο και φρικιαστική) αυτή ιστορία είναι σίγουρο ότι δεν βολεύει καθόλου τους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας» και του πολυπολιτισμού. Η «κουλτούρα» του εν λόγω δολοφόνου δεν αναγνωρίζει κανένα δικαίωμα στις γυναίκες, οι οποίες εφόσον… εκνευρίζουν τους συζύγους τους θα έχουν τέτοια κατάληξη. Και δυστυχώς για τους «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυους» και λοιπούς «δικαιωματάκηδες» ο θύτης δεν ήταν ούτε «φασίστας» ούτε «ρατσιστής». Ήταν «πρόσφυγας»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suros-prosfugas-esfaje-thn-gunaika-tou-ekane-live-sto-facebook-kai-eipe-oti#ixzz5902vefEC

Exit mobile version