Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ερντογάν και “ελληνικά” ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής

Ερντογάν και “ελληνικά” ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής

Όλοι τους δεν θέλουν μια ισχυρή και ελεύθερη Ελλάδα!

Εντύπωση προκαλεί η απόλυτη ταύτιση της προκλητικής ανακοίνωσης Ερντογάν κατά της Χρυσής Αυγής με το σύνολο της αρθρογραφίας του “ελληνικού” έντυπου Τύπου, η οποία καταφέρεται εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Θυμίζουμε ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με μια προκλητική ανακοίνωση παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Πατρίδας μας, υβρίζει και συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή και ζητά ως “σουλτάνος” από τις Ελληνικές Αρχές την δίωξη όσων αντιστάθηκαν με μια δυναμική πορεία και συγκέντρωση στις τουρκικές προκλήσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος και σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ με τον Ερντογάν τα “ελληνικά ΜΜΕ” επιτίθενται κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων, όπου ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ζήτησε να μην συμμετέχουν βουλευτές του Σύριζα, όπως ο Μουσταφά Μουσταφά, που ο ίδιος ο Ερντογάν τους έχει ανοιχτά χαρακτηρίσει ως δικούς του!

Αυτή η συμφωνία θέσεων και χαρακτηρισμών ανάμεσα σε Ερντογάν και “ελληνικά” ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει ότι και οι δύο δεν θέλουν μια ανεξάρτητη και ισχυρή Ελλάδα, αλλά ένα προκτετοράτο υποχείριο και δορυφόρο της Τουρκίας.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erntogan-kai-ellhnika-mme-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz596VjIaTP

Exit mobile version