Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Voice of Europe: Οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έφεραν στο φως «βιομηχανία» πλαστών εγγράφων νομιμοποίησης λαθρομεταναστών!

Voice of Europe: Οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έφεραν στο φως «βιομηχανία» πλαστών εγγράφων νομιμοποίησης λαθρομεταναστών!

Η γνωστή διαδικτυακή εφημερίδα πανευρωπαϊκής εμβέλειας «Voice of Europe» δημοσίευσε την καίρια παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες Εθνικιστές παραπέμπουν το σκάνδαλο αυτό, της μαζικής παρασκευής συμφώνων συμβιώσεως, στην Δικαιοσύνη.

Η «Voice of Europe» μεταφέρει ακριβώς τις μεθοδεύσεις που μαγειρεύονται εν Ελλάδι από ανθελληνικά κυκλώματα, βάσει του ισχύοντος νόμου περί σύμφωνου συμβιώσεως, καθώς αναφέρει και τον καίριο ρόλο της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνίσταται βεβαίως στην ανάσχεση αυτής της αθλίας μπίζνας που υποσκάπτει τον εθνικό κορμό και διαρρηγνύει τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο σχετικώς νέος νόμος περί συμφώνου συμβιώσεως, ο οποίος απευθύνεται κυρίως σε ομοφυλόφιλα άτομα, καταλήγει να αποτελεί εργαλείο μαζικής νομιμοποιήσεως λαθρομεταναστών. Μέσω της καταρτίσεως συμφώνων συμβιώσεως (που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου) μεταξύ γυναικών και λαθρομεταναστών, οι τελευταίοι αποκτούν άδειες παραμονής στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!»

Η ιστοσελίδα υπογραμμίζει τον κίνδυνο της εκτάσεως του θλιβερού αυτού φαινομένου, καθώς όπως αναφέρει «Είναι άγνωστο πόσοι λαθρομετανάστες είναι εμπλεκόμενοι σε αυτό, μπορεί να είναι εκατοντάδες ή χιλιάδες.» και αναφέρει ότι «ο βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός έφερε το θέμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ζητώντας να ελεγχθούν εκ νέου όλες οι υποθέσεις».

Η Χρυσή Αυγή τίθεται δυναμικώς στην πρώτη γραμμή ανακοπής των ανεξέλεγκτων κυμάτων λαθρομεταναστών, οι οποίοι κατακλύζουν την Ελλάδα και εποικίζουν τη Γηραιά Ήπειρο με κάθε μέσο. Τέτοιες βρώμικες δουλειές που οδηγούν στην αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως της ελληνικής κοινωνίας δεν θα περάσουν.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη σκανδάλου: Χιλιάδες πλαστά σύμφωνα συμβίωσης δίνονταν στους λαθρομετανάστες – Η Χρυσή Αυγή έστειλε την υπόθεση στην Δικαιοσύνη! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/voice-of-europe-oi-ethnikistes-ths-chrushs-aughs-eferan-sto-fws-biomhchania#ixzz596Y96QHJ

Exit mobile version