Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητικά… ουδέτερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο ζήτημα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων από τους τούρκους

Προκλητικά... ουδέτερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο ζήτημα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων από τους τούρκους

Για να αντιληφθούμε το (ανύπαρκτο) μέγεθος των… συμμαχιών της Ελλάδας, καθώς και της… υπόληψης την οποία κατέχει τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) όσο και στο εκτελεστικό της όργανο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ας δούμε πως αντιμετώπισε το θέμα της αρπαγής και αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών από τους τούρκους, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς: «Εμείς στην Επιτροπή, ελπίζουμε σε μια ταχεία και θετική εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα, σε πνεύμα σχέσεων καλής γειτονίας, όπως θα έπρεπε πάντα να γίνεται μεταξύ δύο γειτόνων, που είναι επίσης μέλη του ΝΑΤΟ».

Μια εντελώς «κρύα» και «άνευρη» τοποθέτηση, η οποία θέτει στην ίδια μοίρα την Ελλάδα (που είναι μέλος της Ε.Ε.) με την Τουρκία (που δεν είναι) για το ζήτημα των Ελλήνων αιχμαλώτων.

Ωραίους «φίλους» έχει η Ελλάδα στην Ε.Ε… όσο για τον Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος όταν δεν επεξηγεί τις θέσεις των δανειστών ως υπάλληλος του Γιούνκερ κρατά ουδετερότητα για ένα θέμα αιχμαλωσίας που αφορά την Πατρίδα του, υπενθυμίζουμε ότι το όνομά του έχει συζητηθεί από την ΝΔ για συμμετοχή του είτε ως υποψήφιου βουλευτή είτε ως υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Η Ελλάδα «ας χαίρεται» την… έμπρακτη συμπαράσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία (και) στο θέμα των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων την αφήνει εντελώς ακάλυπτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-eurwpaikh-epitroph-adeiazei-thn-ellada-me-thn-oudeterothta-ths-sto-zhthma#ixzz596Yqotm9

Exit mobile version