Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Πιστεύω ο Τσίπρας κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην συλλάβει αυτούς που έκαψαν την τουρκική σημαία. Γιατί έτσι και θα έδειχνε την πλήρη υπακοή του στον “Σουλτάνο”, αλλά και τα συντρόφια του που καίνε την Eλληνική και μένουν ελεύθερα θα χαιρόταν. Μ’ ένα σμπάρο δυο τριγόνια. Βέβαια, σου λέει δεν μπορώ να το κάνω αυτό, ας καλέσω στην επιτροπή δεοντολογίας κανέναν Xρυσαυγίτη να πω ότι ξεθύμανα με αυτό το θέμα, γιατί δεν μπορεί κύριοι της Χρυσής Αυγής να μου πετάτε έτσι στα μούτρα πόσο ενδοτικός και επικίνδυνος είμαι για την Ελλάδα.

Αλέξης, Κατερινή

Γιατί τα ΜΜΕ έθαψαν την είδηση για τον υποψήφιο πρόεδρο του Κ.Κ. Ρωσίας με τους 13 λογαριασμούς στην Ελβετία;

Το παν είναι να είσαι δημοκράτης! Τι κάνουν στην Ακρόπολη και στο Φιλοπάππου αλγερινοί και πακιστανοί; Μαχαιρώνουν και κλέβουν; Αυτό είναι δημοκρατία παιδιά να μπορεί και ο πακιστανός να μαχαιρώνει. Πουλάνε οι ρομά πρέζα στην ελληνική νεολαία; Αυτό είναι δημοκρατία παιδιά να μπορεί ο ρομά να πουλάει πρέζα. Οι σκοπιανοί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας μας; μα αυτό είναι δημοκρατία παιδιά να καπηλεύονται την Ιστορία μας. Κάνει άνετος την βόλτα του ο τούρκος στο Αιγαίο; Μα αυτό είναι δημοκρατία παιδιά να μπορεί όποιος θέλει να βολτάρει στα δικά σου χωρικά ύδατα! Ζητά ο Ερντογάν να συλληφθούν Έλληνες πολίτες εντός της Ελλάδας; Μα αυτό είναι δημοκρατία παιδιά να παρεμβαίνει ξένος πρόεδρος εντός της χώρας σου. Πεινάς Έλληνα και δεν έχεις να πληρώσεις ένα πιάτο φαγητό; Βγήκες στο δρόμο και είσαι άστεγος; Αυτό ακριβώς είναι δημοκρατία παιδιά, οπότε ταπεινή μου άποψη, αποφασίστε τι θέλετε να είστε!

Κώστας Σ.

Ερντογάν και “ελληνικά” ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής

Πολύ καλά τους τα είπε ο Συναγωνιστής Λαγός, ότι είναι τιμή μας να ζητάει συλλήψεις Χρυσαυγιτών η Τουρκία. Έτσι σιγά – σιγά να ξεχωρίζουμε ποιο ειναι το κοινό μέτωπο και ποιοι ειναι οι πραγματικοί αγωνιστές. Και όταν λέω κοινό μέτωπο, εννοώ να κοιτάξουμε όλοι να δούμε ποιοι ζητούν και ποιοι κρύβονται πίσω από τις διώξεις της Χρυσής Αυγής. Ποιος ωφελείται, γιατί εμείς καιρό τον έχουμε διαλέξει τον δρόμο μας και ξέρουμε ότι είναι μοναχικός και δύσβατος. Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Δ.Κ.

Η Τουρκία «πατά πόδι» στην Αλβανία: Αποκαθιστά μνημεία της οθωμανικής αυτοκρατορίας με δικά της χρήματα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-8-martiou-2018#ixzz596lekoC4

Exit mobile version