Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ερντογάν, γκρίζοι λύκοι, τζιχαντιστές και εγχώριοι πολιτικάντηδες λύσσαξαν με την πορεία της Χρυσής Αυγής ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις!

Ερντογάν, γκρίζοι λύκοι, τζιχαντιστές και εγχώριοι πολιτικάντηδες λύσσαξαν με την πορεία της Χρυσής Αυγής ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις!

Μέχρι τώρα, οι τούρκοι είχαν συνηθίσει να προκαλούν την Ελλάδα, να προβαίνουν σε διαρκείς ασχήμιες και να μην υπάρχει κανενός είδους απάντηση. Είτε στην Κύπρο, είτε στην Θράκη, είτε στο Αιγαίο, οι συνεχείς τουρκικές προκλήσεις παρέμεναν αναπάντητες από το ελλαδικό κράτος και τους ενταύθα διοικούντες το.

Τώρα, που υπήρξε μία διαδήλωση δυναμική ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις γενικότερα και την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών από το κράτος – απατεώνα ειδικότερα, οι τούρκοι πάθανε αναφυλαξία και χάσανε την ψυχραιμία τους.

Μετά, λοιπόν, την απαίτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ να υπάρξουν… συλλήψεις για την συγκεκριμένη μεγαλειώδη διαδήλωση, ήρθαν και άλλες αντιδράσεις που δείχνουν ότι η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην εξωτερική πολιτική αυτομάτως θα έθεταν την τουρκία σε αμυντικό ρόλο και θα τερμάτιζε τις ουσιαστικές προκλήσεις τους.

Καταγράφοντας, λοιπόν, τις αντιδράσεις έχουμε μία συγκέντρωση τούρκων ανθελλήνων ισλαμιστών υπό την επωνυμία «Ίδρυμα για την Ηθική στην Τέχνη και τις Επιστήμες», οι οποίοι διαδήλωσαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα και είχαν ως σύνθημα το μισαλλόδοξο και προσβλητικό «είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα».

Έχουμε επίσης και μία συνέντευξη τύπου του ακραία ισλαμιστικού BBP, το οποίο έχει δεσμούς και με τους Γκρίζους Λύκους, του οποίου ο επικεφαλής τόνισε: «Αυτό που λέμε στους Ελληνες και στην ελληνική κυβέρνηση είναι να θυμηθούν όταν, όχι πριν από πολύ καιρό, η ένδοξη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο κυμάτιζε στα εδάφη τους. Με τη βοήθεια του Αλλάχ, αυτή η σημαία που έκαψαν και προσέβαλαν θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα»

Αυτές οι ομολογουμένως εκνευρισμένες αντιδράσεις των ακραίων ισλαμιστικών κύκλων της τουρκίας έρχονται να προστεθούν και να συντονιστούν με τις αντιδράσεις των εγχώριων πολιτικάντηδων, οι οποίοι «απεφάνθησαν» ότι ο τούρκος βουλευτής του Σύριζα «κοσμεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο» σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που «δεν είναι ένα με εμάς».

Αξιοσημείωτη, ομολογουμένως, η σύμπνοια απόψεων μεταξύ των ακραίων ισλαμιστών της τουρκίας, του Ερντογάν και των πολιτικάντηδων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Δείχνει αν μη τι άλλο το ποιο είναι το μόνο Ελληνικό Κόμμα στην Ελληνική Βουλή. 

Η σύμπνοια αυτή μάλιστα φτάνει στο σημείο η δήλωση του τουρκαλά ότι “η σημαία με την ημισέληνο θα κυματίσει και πάλι στην Αθήνα” να καθίσταται ανεπίκαιρη και παρωχημένη, αφού το έχουν ήδη φροντίσει οι εγχώριοι πολιτικάντηδες και η σημαία του Ισλάμ κυματίζει ήδη στην Αθήνα.

Προς όλους αυτούς που αντιδρούν είτε εντός ελληνικού εδάφους, είτε στην τουρκία, τους αφιερώνουμε το βίντεο της εκδήλωσης για άλλη μία φορά:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erntogan-gkrizoi-lukoi-tzichantistes-kai-elladites-politikanthdes-lussajane#ixzz59A0MHwPG

Exit mobile version