Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν Τσίπρας και Καμμένος; Μοιρασιά με Τουρκία σε Κύπρο, Αιγαίο θέλουν οι ΗΠΑ!

Ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν Τσίπρας και Καμμένος; Μοιρασιά με Τουρκία σε Κύπρο, Αιγαίο θέλουν οι ΗΠΑ!

Την πάγια θέση των ΗΠΑ για πολιτική «ίσων αποστάσεων» απέναντι σε Ελλάδα και Τουρκία επαναδιατύπωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αφορμή την αυξανόμενη τις τελευταίες εβδομάδες ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ, διαψεύδοντας οικτρά τα παραμύθια Καμμένου και των αμερικανοκομμουνιστών του Σύριζα που υποστήριζαν θριαμβολογώντας πως οι Αμερικανοί πρόκειται να τιθασεύσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις απειλητικές δηλώσεις Γιλντιρίμ και την άφιξη του σκάφους της ExxonMobil στη Μεσόγειο, αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πόροι του πετρελαίου και του φυσικού αερίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια μεταξύ των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».

Τα ίδια βεβαίως ισχύουν και για το Αιγαίο, με τις ΗΠΑ να έχουν από μακρού χρόνου προκρίνει την λύση της συνεκμετάλλευσης.

Αυτά τα ολίγα, για να μην τρέφει κανείς αυταπάτες επί του ρεαλισμού των πομπωδών διακηρύξεων Καμμένου και συμμοριτών του Σύριζα πως Αμερικανοί, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. υποστηρίζουν τα συμφέροντα της Ελλάδος, σε μια άθλια απόπειρα να αποποιηθούν των τεράστιων ευθυνών τους για τον ασταμάτητο κατήφορο της εξωτερικής πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poion-nomizoun-pws-koroideuoun-tsipras-kai-kammenos-moirasia-me-tourkia-se#ixzz59AyQlhf2

Exit mobile version