Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πού ήταν στις 2 Μαρτίου ο βουλευτής του Σύριζα, Μουσταφά Μουσταφά;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πού ήταν στις 2 Μαρτίου ο βουλευτής του Σύριζα, Μουσταφά Μουσταφά;

Πολύ συζήτηση έγινε σχετικά με το επεισόδιο που προκλήθηκε στην Βουλή όταν ο Βουλευτής του Σύριζα, Μουσταφά Μουσταφά συμμετείχε σε απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, στην οποία θα γινόταν συζήτηση για τις τουρκικές προκλήσεις έναντι της χώρας μας.

Η παράταιρη αυτή παρουσία συνάντησε την σθεναρή αντίδραση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, ο οποίος είπε το προφανές: ότι, δηλαδή, δεν μπορεί να παρίσταται ένας άνθρωπος που ο Ερντογάν τον χαρακτηρίζει «δικό του» μέσα σε μία τέτοια ευαίσθητη εθνική συνεδρίαση.

Η αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων συνοψίστηκε από τον Δανέλλη, ο οποίος χαρακτήρισε τον άνθρωπο του Ερντογάν ως… «κόσμημα» για την Βουλή και την Χρυσή Αυγή ως απόβλητο, που δεν είναι «ένα με αυτούς».

Εμείς πέρα από το ότι μας τιμά η αναφορά ότι δεν είμαστε «ένα» με κλέφτες, απατεώνες και απάτριδες, έχουμε να ρωτήσουμε το εξής: Μήπως γνωρίζουν οι υπόλοιποι βουλευτές του Σύριζα, της ΝΔ και του λοιπού «συνταγματικού τόξου» πού βρισκόταν το «κόσμημα της Βουλής» στις 2 Μαρτίου;

Την απάντηση μας την δίνει η τουρκική εφημερίδα Gundem, η οποία ανήρτησε και φωτογραφία από την συνάντηση του Μουσταφά Μουσταφά και των υπολοίπων μουσουλμάνων βουλευτών (οι 4 που ο Ερντογάν χαρακτήρισε «δικούς του») στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, προκειμένου να ευχηθούν «καλές επιτυχίες» στα καθήκοντά του στον νέο πρόξενο.

«Περίεργη» σύμπτωση: Στις 2 Μαρτίου που οι βουλευτές εύχονταν στον νέο πρόξενο είναι λίγο μετά την αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών, όπως βεβαιώνεται και από την σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας μας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τούρκοι συνέλαβαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς στον Έβρο – Θέλουν να τους περάσουν από δίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-pou-htan-stis-2-martiou-to-kosmhma-tou-ellhnikou-koinobouliou-bo#ixzz59Aye5zST

Exit mobile version