Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομμάτι – κομμάτι ξεπουλούν την Ελλάδα οι συριζαίοι: Και τώρα σειρά έχουν τα περιφερειακά λιμάνια

Κομμάτι - κομμάτι ξεπουλούν την Ελλάδα οι συριζαίοι: Και τώρα σειρά έχουν τα περιφερειακά λιμάνια

Μετά την πώληση ΟΛΠ-ΟΛΘ, σειρά έχουν προς «αξιοποίηση» τα περιφερειακά λιμάνια (Βόλος-Ραφήνα-Λαύριο-Πάτρα-Κέρκυρα-Καβάλα-Ελευσίνα-Ελευσίνα-Μύκονος-Αλεξανδρούπολη-Ηγουμενίτσα), μέσω ΤΑΙΠΕΔ όπου κατέχει το 100% των μετοχών τους από το 2012 έως το 2042! Οπότε η είσπραξη το ΤΑΙΠΕΔ θα πάει στο υποτιθέμενο χρέος.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αναμένεται να ιδιωτικοποιηθούν λιμάνια στρατηγικής σημασίας, κόμβοι ενεργειακής μεταφοράς με σιδηροδρομική σύνδεση (Αλεξανδρούπολη – Καβάλα), παγκόσμιοι τουριστικοί προορισμοί Μύκονος – Κέρκυρα – Ηράκλειο) και εμπορικά λιμενικά κέντρα (Ελευσίνα – Πάτρα – Ραφήνα – Λαύριο – Βόλος). Να τονίσουμε ότι όλα τα περιφερειακά λιμάνια από το 2015 έχουν αύξηση κερδών από 12% έως 37% , δηλαδή πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις-οργανισμούς. Φυσικά, εξαιτίας αυτής της αναμενόμενης πώλησης δεν προωθείται το λιμενικό CLUSTER.

Τα ελληνικά λιμάνια μετατρέπονται σταδιακά σε εμπορικούς κόμβους τους διεθνούς εμπορίου ένεκα της γεωγραφικής θέσης και της τεχνογνωσίας. Διεθνείς κολοσσοί έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προσέγγιση πλοίων και εμπορευμάτων τους στα ελληνικά λιμάνια.

Η ένταξη μας στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών, συνεπάγεται στην αύξηση στις προσεγγίσεις πλοίων και μεγαλύτερα έσοδα για την χώρα μας. Το ΤΑΙΠΕΔ εφαρμόζοντας την μνημονιακή πολιτική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα ιδιωτικοποιεί!

Το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού συνεχίζεται, η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού συνεχίζεται! Το σύνθημα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ» και θα την πάρουμε.

Νικόλαος Κούζηλος
Βουλευτής Α’ Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kommati-kommati-jepouloun-thn-ellada-oi-surizaioi-kai-twra-seira-echoun-ta#ixzz59Az7WqO5

Exit mobile version