Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Το Ποντίκι»: Η ΝΔ προσπαθεί – μάταια – να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή

«Το Ποντίκι»: Η ΝΔ προσπαθεί - μάταια - να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή

Η αναμφισβήτητη συνεχιζόμενη άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η απεγνωσμένη προσπάθεια της ΝΔ να την σταματήσει, αποτυπώνεται και σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Ποντίκι», όπου ανάμεσα σ’ άλλα αναφέρονται και τα εξής:

«Όπως επισημαίνει έμπειρο στέλεχος της Ν.Δ., η αξιωματική αντιπολίτευση, συνειδητοποιώντας τους κινδύνους από την εξτρεμιστική λαϊκιστική τάση των εκλογικών σωμάτων σε όλη την Ευρώπη, επιχειρεί με την ακροδεξιά στροφή της να κόψει τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή και να προσεγγίσει ψηφοφόρους που έχουν ανησυχία για ζητήματα ασφάλειας στην καθημερινότητά τους, αλλά και για την παραμονή μεταναστών στη χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές για την “αριστερή τρομοκρατία στη χώρα μας” από τον Μητσοτάκη, που έγιναν σημαία από τη Χρυσή Αυγή, η οποία με δελτίου Τύπου όχι μόνο τον συγχαίρει, αλλά επισημαίνει ότι η άποψη αυτή “αθωώνει το κόμμα” από τη “δίκη παρωδίας”, όπως αναφέρουν.

Το φλερτ αυτό, που δεν είναι σημερινό, αφού επαφές είχε και ο Π. Μπαλτάκος επί Σαμαρά, μπορεί να μην συνεχίζεται σε επίπεδο κορυφής, αλλά είναι προφανές ότι η Ν.Δ. στοχεύει σε εν δυνάμει κοινό της Χρυσής Αυγής. Η αιφνίδια στροφή προς τον εθνικισμό, όπως έδειξε και στο Σκοπιανό, εντάσσεται ακριβώς σε αυτή την στρατηγική».

Αυτό στο οποίο αξίζει να σταθούμε περισσότερο από την αναφορά του «Ποντικιού» είναι η αναφορά στο ότι «η Ν.Δ. στοχεύει σε εν δυνάμει κοινό της Χρυσής Αυγής». Αυτό το «εν δυνάμει» σημαίνει ότι η ΝΔ έχει ρίξει «πετσέτα» στην προσπάθεια να προσεγγίσει τους μέχρι τώρα υποστηρικτές και ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (οι οποίοι θεωρούνται «μπετόν αρμέ») και απλώς προσπαθεί να εμποδίσει, με νύχια και με δόντια την εισροή νέων υποστηρικτών και ψηφοφόρων. Μόνο που τα όποια (φθηνά και μη) κόλπα της ΝΔ για την παρεμπόδιση του ισχυρού ρεύματος ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι δυνατόν να πιάσουν.

Όχι μόνο γιατί «κάνει μπαμ» από μακριά ότι η ΝΔ είναι ανίκανη να διαφυλάξει τα Εθνικά συμφέροντα της Χώρας όσο και την δημόσια ασφάλεια, καθώς σε πολλά σημεία ταυτίζεται και συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γιατί η συνεχιζόμενη ιδεολογική και πολιτική συνέπεια του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος καταλαβαίνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται έμπρακτα για τα Εθνικά και Κοινωνικά συμφέροντα της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pontiki-h-nd-prospathei-na-kopsei-ton-dromo-sthn-chrush-augh-kai-na-ths#ixzz59BWteV27

Exit mobile version