Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίοι: Στήνουμε… αντιφασιστικό μέτωπο με τους μιζαδόρους της Novartis εναντίον της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από λίγες ημέρες, οι συριζοκαμμένοι αρχάγγελοι της… κάθαρσης ωρύονταν για τους «μιζαδόρους», «βαλιτσάκηδες» κ.τ.λ. της Νουδούλας και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που «πρωταγωνίστησαν» στο σκάνδαλο Novartis, το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», και τα λοιπά, και τα λοιπά…

Όλα αυτά μέχρι χθες! Χθες, ξεχάστηκαν και οι «μίζες» και οι «βαλίτσες» και όλα αυτά που χώριζαν τις συνιστώσες του «συνταγματικού τόξου» και τα συντρόφια της… κάθαρσης συνεχάρησαν τους «μιζαδόρους» κ.τ.λ., που συμφώνησαν να ληφθούν μέτρα κατά του Ηλία Κασιδιάρη, για το περιστατικό με έναν εκ των τεσσάρων βουλευτών που καυχήθηκε προσφάτως ο Ερντογάν Πασάς πως έχει η Τουρκία στην ελληνική βουλή! Κι αφού τους βρήκαν, είπαν να μην τους… χάσουν, κι έτσι έριξαν την ιδέα της συγκρότησης «αντιφασιστικού μετώπου», μαζί με τους «μιζαδόρους» κ.τ.λ.

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά και ίσως αυθαίρετα, διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για να σας φύγει κάθε αμφιβολία:

«… Χαιρετίζουμε το ομόφωνο αίτημα των βουλευτών μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής, για την λήψη μέτρων κατά του βουλευτή. Είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών μέσα στη Βουλή, αλλά και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού μετώπου μέσα στην κοινωνία».

Υπάρχει άραγε κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

 

πηγή

Exit mobile version