Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Γαλλία απελαύνει τους αλβανούς την ώρα που η Ελλάδα δέχεται τους πάντες

Η Γαλλία απελαύνει τους αλβανούς την ώρα που η Ελλάδα δέχεται τους πάντες

Άλλη μια είδηση, η οποία έρχεται από το εξωτερικό, δείχνει γιατί η Χώρα μας αποτελεί τον «παράδεισο» της παράνομης εισόδου και διαμονής ανθρώπων.

Ενώ, λοιπόν, στην Ελλάδα οι διαδικασίες για την άφιξη και την πολιτογράφηση αλβανών (και όχι μόνον) διαρκώς απλουστεύονται, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα. Αποτέλεσμα είναι να απελαύνονται και να επαναπατρίζονται αμέσως μόλις διαπιστώνεται ότι παραβιάζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους κανόνες παραμονής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η χώρα η οποία επαναπατρίζει συνεχώς τους περισσότερους αλβανούς είναι η Γαλλία, η οποία μάλιστα τους δίνει την ευκαιρία οικειοθελούς αποχωρήσεως εάν διαπιστωθούν παραβιάσεις ή εάν απορριφθούν τα αιτήματά τους για παροχή ασύλου. Στο θέμα αναφέρεται αυτές τις ημέρες ο αλβανικός Τύπος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του οποίου είναι σε εξέλιξη η διαδικασία επαναπατρισμού 178 αλβανών πολιτών. Στις σχετικές ενέργειες προέβη το Γαλλικό Γραφείο Μεταναστεύσεως και Ενσωματώσεως, αφού οι αρμόδιες αρχές της χώρας δεν είχαν κάνει αποδεκτές τις αιτήσεις τους για άσυλο.

Σημειωτέον ότι κατά τα τελευταία έτη ένας στους πέντε παρανόμους μετανάστες (δηλαδή ποσοστό 20%) που επαναπατρίζονται από χώρες της κεντρικής Ευρώπης είναι αλβανός. Ετησίως μπορεί να φθάνουν και τον αριθμό των 40.000. Το 2016 ανήλθαν σε 42.600, ενώ αναμένεται η ακριβής καταγραφή των αντιστοίχων στοιχείων για το 2017. Σημειωτέον ότι μόλις το 3% των αλβανών που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη γίνονται τελικώς δεκτοί.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα όχι μόνο έχει μετατρέψει τα σύνορά της σε ξέφραγο αμπέλι, αλλά ετοιμάζεται να ελληνοποιήσει με συνοπτικές διαδικασίες 800.000 αλλοδαπούς…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-gallia-apelaunei-tous-albanous-thn-wra-pou-h-ellada-dechetai-tous-pantes#ixzz59FHHf3lj

Exit mobile version