Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία ΕΛΑΜ: Οι τουρκοκύπριοι στέλνουν «1974» κιλά χαλούμι σε τούρκους στρατιώτες στο Αφρίν

Καταγγελία ΕΛΑΜ: Οι τουρκοκύπριοι στέλνουν «1974» κιλά χαλούμι σε τούρκους στρατιώτες στο Αφρίν

Οι προκλήσεις εκ μέρους της τουρκικής πλευράς συνεχίζονται, όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από τους κατά κάποιους, “αδελφούς” μας, τους τουρκοκύπριους.

Σε μια «συμβολική» – προκλητική κίνηση, διάφορες τ/κ θρησκευτικές ομάδες στα κατεχόμενα αποφάσισαν να στείλουν 1974 κιλά χαλούμι (ίσως και γαλακτοκομικά προϊόντα) στους τούρκους στρατιώτες (μεχμετζίκ) που εισέβαλαν στο Αφρίν της Συρίας στο πλαίσιο της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας».

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, για το ζήτημα  μίλησαν δημόσια ο Πρόεδρος του γραφείου της Ένωσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Τσοκάν Ινίκ, ο  Σουλεϊμάν Τσαρίκ και ο Αντιπρόεδρος Θρησκευτικών υποθέσεων Μουσταφά Κουτσιού.

Διαβάζοντας κοινή ανακοίνωση, ο Ινίκ είπε «Απ’ ό,τι ξέρετε, η μητέρα Τουρκία, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, δίνει μια δίκαιη μάχη ενάντια στο κακό και τους εχθρούς. Βρόμικες συμμαχίες από δυτικές δυνάμεις, τρομοκρατικές οργανώσεις και διεθνείς μισθοφόροι, έχουν εγκατασταθεί στα σύνορα της Ανατολίας με στόχο να κατακτήσουν τα εδάφη μας».

Διαβάστε την συνέχεια στο elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-elam-oi-tourkokuprioi-stelnoun-1974-kila-chaloumi-se-mechmetzik#ixzz59FHTYFRw

Exit mobile version