Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμο το σχέδιο προδοσίας της Μακεδονίας μας από τον Κοτζιά – Το κρατούν μυστικό για να μην ξεσηκωθεί ο Λαός!

Έτοιμο το σχέδιο προδοσίας της Μακεδονίας μας από τον Κοτζιά - Το κρατούν μυστικό για να μην ξεσηκωθεί ο Λαός!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που αναπαράγουν τα ΜΜΕ ο Κοτζιάς έχει ήδη ετοιμάσει την λεγόμενη «ελληνική» πρόταση για την «επίλυση» του ονοματολογικού ζητήματος των Σκοπίων. Η πρόταση αυτή έχει ήδη λάβει την έγκριση Τσίπρα και οσονούπω θα καθοριστεί η ημερομηνία κατά την οποία αυτή η πρόταση θα κατατεθεί στον Ζάεφ.

Ως τώρα οι συριζαίοι κρατούν τα σημεία της προτάσεως ως επτασφράγιστο μυστικό και είναι χαρακτηριστικό που κανένα από τα επτά σημεία που αυτή περιλαμβάνει δεν έχει διαρρεύσει στον τύπο. Το μόνο που έχει βγει προς τα έξω σε προγενέστερο χρόνο είναι η συμφωνία που έχει ήδη επέλθει στο όνομα «Gorna Makedonja».

Το μόνο που πραγματικά απομένει είναι να βρεθεί η κατάλληλη χρονική συγκυρία, καθότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ελέω της σκοπιανικής προκλητικότητας, η οποία κορυφώθηκε με αλλοπρόσαλες δηλώσεις δήθεν «γενοκτονίας» κάποιων δήθεν «Μακεδόνων» και άλλα τέτοια γελοία.

Είναι προφανές ότι ο Σύριζα κρατάει την πρότασή του μυστική διότι φοβάται την αντίδραση του Ελληνικού Λαού. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, πως από την απαρχή του συγκεκριμένου ζητήματος ήταν πρώτοι οι συριζαίοι μαζί με τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚ€, που αποκαλούσαν τους σκοπιανούς ως «Μακεδόνες», ελέω προφανώς της συμμαχίας τους εναντίον των Ελλήνων την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου.

Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Όποια και να είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεών του, το όποιο αποτέλεσμα δεν θα δεσμεύει τον Ελληνικό Λαό και τη χώρα. Αλίμονο, άλλωστε, αν μπορούσε μία προσωρινή κρίση παράνοιας – έστω και διάρκειας δεκαετιών – να παραγράψει το αίμα που έχουν χύσει οι Ήρωες αυτού του Έθνους για την Μακεδονίας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimo-schedio-gia-thn-prodosia-ths-makedonias-mas-echei-ftiajei-o-kotzias#ixzz59GBJy7yv

Exit mobile version