Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Το μεγάλο ψέμα της Ελληνοτουρκικής “φιλίας” τελείωσε!

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Το μεγάλο ψέμα της Ελληνοτουρκικής “φιλίας” τελείωσε!

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε Εθνικιστές και αυτό σημαίνει πρώτα απ΄ όλα Μνήμη Ιστορική γιατί δεν μπορεί να είναι Εθνικιστής κάποιος που δεν νιώθει τις φλόγες της Σμύρνης να καίνε αυτήν την ίδια την ψυχή του, που δεν νιώθει την λεβεντιά της κλεφτουριάς ολοζώντανη μπροστά του, που δεν θαμπώνεται από το μεγαλείο του τελευταίου των Παλαιολόγων, που δεν βλέπει ολοζώντανο μπροστά του το άπαρτο κάστρο της Τροίας, που δεν νιώθει μέσα του να βαριανασαίνουν μέσα του χιλιάδες χρόνια Ιστορίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ανανεωμένη εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο.  Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα Εμπρός – Η φωνή της αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou-n.-g1#ixzz59L503QFu

Exit mobile version