Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάνος ο «τουρκοφάγος» ή «ο λέοντας που έγινε γατάκι»!

Πάνος ο «τουρκοφάγος» ή «ο λέοντας που έγινε γατάκι»!

Ο εξαφανισμένος από την απαρχή της ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών από το τουρκικό κράτος υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήλθε της κρυψώνας του αποφασισμένος να στείλει «ηχηρό» μήνυμα προς τη γείτονα χώρα, μήνυμα ωστόσο το οποίο είναι καρμπόν δήλωσης που έκανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα προ ολίγων εβδομάδων!

«Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία», βροντοφώναξε ο Πάνος ο «τουρκοφάγος», λειτουργώντας ως αντίλαλος των δηλώσεων του αμερικανού πρέσβη Πάιατ μερικές εβδομάδες πριν!

Αποδεικνύεται συνεπώς ότι οι προειδοποιήσεις Καμμένου στους Τούρκους πως θα ενημερώσει τους συμμάχους για την επιθετικότητά τους, είχαν ως αποτέλεσμα την… αλλαγή γραμμής του ιδίου!

Οι Αμερικανοί ήταν σαφείς προς τον Καμμένο: δεν θα παριστάνεις τον λέοντα, όντας γατάκι. Άσε τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και ακολούθα την γραμμή του πρέσβη μας στην Αθήνα! Και ο Πάνος ο «τουρκοφάγος» συμμορφώθηκε ευθύς αμέσως, καθώς οι καιροί είναι πονηροί και έχουν σφίξει τα τουρκικά λουριά…

Η Χρυσή Αυγή και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τρέφουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, δεν τρέφουν όμως την παραμικρή εμπιστοσύνη προς τον πολιτικό τους προϊστάμενο και την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών. Διότι η πραγματικότητα είναι πως ο ενδοτισμός τους αποτελεί την βασική αιτία της αποθράσυνσης και κατ’ επέκταση της προκλητικότητας των Τούρκων.

Ως γνωστόν όμως, στην ψευτοδημοκρατία των Τσιπροκαμμένων απειλή για την Ελλάδα δεν είναι η Τουρκία και οι ξεκάθαρα επιθετικές της ενέργειες, αλλά η φωνή της αλήθειας που ακούγεται μόνο από τη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panos-o-tourkofagos-h-o-leontas-pou-egine-gataki#ixzz59Nz54bDO

Exit mobile version