Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Φώφη και Σταύρος στο κλεφτοΠασόκ για τα μάτια του Αλέξη

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Φώφη και Σταύρος στο κλεφτοΠασόκ για τα μάτια του Αλέξη

Είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα εκεί στο διαλυμένο κλεφτοΠασόκ και αυτό φαίνεται από τα twitter που αντάλλαξαν ο Σταύρος Θεοδωράκης με την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρόσκληση που δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Προφανώς ο Τσίπρας αναζητά στο χρήσιμο μαξιλαράκι Θεοδωράκη ψήφους για να προχωρήσει την προδοσία της Μακεδονίας.

Η Φώφη που έφαγε πόρτα από τον Τσίπρα έγραψε όλο χολή στο twitter: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!».

Ο Θεοδωράκης που προφανώς γλυκάθηκε από τη χαραμάδα που του άνοιξε ο Τσίπρας απάντησε: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

 

Την Δευτέρα μετά την συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη και το αλισβερίσι που θα γίνει, αναμένεται γερό ξεκατίνιασμα στο κλεφτοΠασόκ και το εγχείρημα “Κίνημα Αλλαγής” να διαλύεται, πριν καν συσταθεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mallia-koubaria-eginan-fwfh-kai-stauros-sto-kleftopasok-gia-ta-matia-tou-al#ixzz59NzsMYS2

Exit mobile version