Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαστρέβλωση + Αστυνομία σκέψης = Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαστρέβλωση + Αστυνομία σκέψης = Ευρωπαϊκή Ένωση

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Πριν χρόνια, ταξιδεύοντας οδικώς προς το Παρίσι, βρέθηκα στην Ορλεάνη. Συμπτωματικά ήταν οι ημέρες του εορτασμού της Ιωάννας της Λωρραίνης. Η έφηβη Ιωάννα είδε στα 1425 σε οράματα, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις Αγίες Αικατερίνη και Μαργαρίτα που την καλούσαν να βοηθήσει στην Νίκη των Γάλλων στον Εκατονταετή Πόλεμο. Ένα απλό κορίτσι, κατάφερε να εμπνεύσει στρατιωτικούς, Βασιλείς και λαό και εν τέλει ηγήθηκε ενός μικρού στρατεύματος και νίκησε τον Αγγλικό στρατό σε πολλαπλές νίκες. Τελικά αιχμαλωτίσθηκε και την έκαψαν στην πυρά στην Ρουέν.

Όταν βρέθηκα στην πόλη, οι εορτασμοί ήταν δοξαστικοί για την Ιωάννα, και μια νεαρή Γαλλίδα, ξανθή και κοντοκουρεμένη περιδιάβαινε το κέντρο της πόλης, έφιππη, ντυμένη μιαν ασημένια πανοπλία κι επικεφαλής ενός αγήματος Γάλλων στρατιωτών, με στολές της εποχής του 1430. Ο Γάλλος που με συνόδευε, ενθουσιασμένος χειροκροτούσε και φώναζε συνθήματα. Σχολίασα ότι είναι πολύ ωραίο έθιμο, αλλά ταυτόχρονα αναρωτήθηκα μήπως ήταν πολύ αντι- Αγγλικό. Μήπως δεν θα έπρεπε να τονίζονται τόσο, οι παλαιές έχθρες μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών.

«Έχθρες;» με ρώτησε απορημένος ο Γάλλος φίλος. «Οι Βρετανοί είναι ευρωπαίοι αδελφοί μας. Αλλά και η Ιστορία είναι γιαγιά μας… Τους αγαπάμε και τους δυο» μου απάντησε αποστομωτικά.

Προσφάτως κυκλοφόρησε η είδηση ότι η «Γαλλίδα» Ματίλντ Γκαμασού, με Αφρικανό πατέρα (Μπενίν) και Πολωνή μητέρα, θα υποδυθεί στο φετινό Φεστιβάλ την Ζαν ντ Αρκ, ντυμένη με την πανοπλία και έφιππη επικεφαλής του αγήματος. Ο Δήμαρχος της Ορλεάνης δήλωσε ότι επιλέχθηκε ανάμεσα σε 250 νέες αφού ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις, δηλαδή μένει 10 χρόνια στην πόλη και είναι Καθολική.

Να θυμίσω εδώ ότι η Πόλη της Ορλεάνης είναι από τις αρχαιότερες στην Ευρώπη, η ίδρυσή της χάνεται στα βάθη της Ιστορίας και ήταν η πρωτεύουσα του αρχαίου Γαλατικού φύλου των Καρνυατών. Σε αυτή την πόλη με την ατελείωτη ιστορία, τα κριτήρια εκπροσώπησης που έθεσε ο Δήμος (δηλαδή το Κράτος) είναι να ζει κάποιος 10 χρόνια στην πόλη

Αλλά η χειρότερη είδηση δεν είναι ακριβώς αυτή. Η χειρότερη είδηση είναι ότι, διώκονται από την Εισαγγελία κάποιοι που έγραψαν στα sοcίαl Μedία ότι «αυτό είναι ντροπή» κι ότι «είμαστε περήφανοι λευκοί Γάλλοι και μην διαστρεβλώνετε την ιστορία μας». Κινήθηκαν άμεσα οι κρατικές διωκτικές αρχές για να τους σιωπήσουν.

Συνδυάστε αυτήν την είδηση, με εκείνη του Αφρικανού Αχιλλέα σε πολυδιαφημιζόμενη τηλεοπτική σειρά στην Βρετανία. Σκεφθείτε επίσης, ότι δεν θα δούμε ποτέ μιαν αντίστοιχη ταινία με Ιταλό Μάλκομ Χ, Γερμανό Μαντέλα, ή Σουηδό Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ.

Καταλάβετέ το καλά: Υλοποιείται η αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της Ευρώπης και γίνεται με ταχύτητα και κρατική βία. Ο ρατσισμός εναντίον των Ευρωπαίων είναι πλέον πρόδηλος και δεν ζει στα εθνικιστικά στήθη αλλά στην άδεια ψυχή του κτήνους της Παγκοσμιοποίησης. Τον επιβάλλουν τα δουλικά στον διεθνή σιωνισμό Κράτη και οι καθοδηγούμενες από το Παγκόσμιο κεφάλαιο Κυβερνήσεις.

Η σύγκρουση για την Ταυτότητα και τις Παραδόσεις μας γίνεται όλο και πιο βίαιη όλο και πιο αποπνιχτική. Ας πάρουμε θέση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diastreblwsh-astunomia-skepshs-eurwpaikh-enwsh#ixzz59SPACHUB

Exit mobile version